Hirdetés

Aktív témák

• Topiccsendőr

addikt

válasz dabadab #10023 üzenetére

Nekem eddig egyszer volt dolgom ezzel a nagy biztosítóval és mocskosul hülyének néztek. Addig amíg ismerős nem szólt mindenféle ürüggyel elhajtottak, pl a rendőrségi határozat után - ami bizonyította, hogy a macisajt ellenére elém hajtott ki a paraszt, szabálytalan irányban kezdett kanyarodni is ráadásul - azt mondták, nem fizetnek, mert meg kell nézni a kérokozó autóját. A 120 000 forintos bukómért 20 000 forintot akartak adni, ha leadom. A 150 000 forintos bőrruhám javítását 15 000 forintban állpította meg a kárügyintéző. Vagy leadhatom 30 000 éert. Ezzel az összeggel talán a szagot lehet belőle eltávolítani, de újrafesteni, varrni nem. Kb 3 hónapig minden héten rátelefonáltam, míg azt mondtam, leszarom, egy ügyvéd majd elintézi. Ekkor jött egy ismerősöm aki ott dolgozott, és utánakérdezett. Azonnal megjött a pénzem. Kérdeztem. Megnézték végül a károkozó autóját? A válasz természetesen nem volt. Szóval ha nem véresszájú ügyvéddel megy oda asz ember akkor lemondhat minden kártalanításról.

Aktív témák

Hirdetés