Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#44600) lordyka válasza *droidika* (#44597) üzenetére


lordyka
aktív tag

figyelj, kérdeztél, válaszoltam... milyen különbségeket vársz amikor a wiuinak is 2.4.20 az alapja? am meg elkezdesz itt veszekedni amikor mondtam h nekem plusom van szóval teljesen más a történet.. leírtam a tapasztalataimat, ha nem felel meg akkor meg várj máséra, alapból nem értettem h mért tőlem kérdezted amikor ott van az aláírásomban h PLUSOM VAN! és amúgy meg nem írtam azt hiszem h mekkora messzemenő elvárásaim vannak a cm10zel csak azt h nekem nem jött be. lassú volt, lecseréltem, ennyi. minek hagyjam fent ha szenvedés. örülök neki h neked minden faszán ment, de lehet azért mert neked NEM PLUSOD VAN.

Wiui sokkal jobb ez így hiteltelen Miben?
miben? leírtam h a sima miui nekem akadt. valószínűleg ha ez után írom rögtön h sokkal jobb volt a másik akkor erre értettem nem? bár lehet a wiui jobb kávét főz.. jah h miben jobb? nem tudom, nekem jobban izlik. de ugye ez is hiteltelen.

már párszor ki lett tárgyalva h azonos defy-k is máshogy viselkednek, hát még ha neked sima van nekem meg PLUS.

ja és ha konkrétumokat keresel akkor menj fel xda-ra és olvass.. van changelog wiui-hoz is.

ha meg nem akad neked a sima miui akkor meg nem tudom mit akarsz cserélgetni más miuira, amikor semmi egetrengetőt nem várhatsz mivel le lett állítva a gb vonal fejlesztése. ha nem akad és fut szépen hagy azt a telefonodon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.