Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz Inv1sus #118 üzenetére

Én UK-ből rendeltem csomó mással együtt. Közelebb itt találsz még. Bár itt még hozzá jön a szállítási költség (ha jól emlékszem 1400 Ft). Ezért ha onnan rendelsz, érdemes több cuccot egyszerre.
    Amúgy játszok még vele igen. Hullámokban tör rám. :) Néha napokig csak ezzel játszom esténként, aztán félreteszem 2-3 hétre. Bármikor fel lehet venni a fonalat, ez a sandbox előnye. Ahogy Haas is mondta: "szabadság". Ez nem az a játék amit egy nekifutásra végig kéne vinni, ezért is furcsállom, hogy abbahagytad. De nyilván csak akkor fogj bele, ha tényleg kedvet érzel rá, anélkül nincs értelme. Én most a Planescape Torment miatt szüneteltetem (na, azt viszont végig kell vinni, ha belekezd az ember), aztán újra előhúzom majd.
    Magyarítás: minden tiszteletem a szerzőké, de sok baj van vele. A barátom még mindig nem tudta működésre bírni, pedig a telepítése azóta elvileg sikerült. Csak akkor ajánlom, ha tényleg játékélménybeli veszteséget okoz a hiánya (ha az angollal nem állsz elég jól). A Morrowind nyelvezete nem annyira bonyolult sztem, azt pedig elképzelni sem tudom hogy fordítják le azt, hogy " You n' wah !!! " :), vagy "muthsera".
    Nyáron lecserélem a vasam, és akkor aztán a lovak közé csapok moddolásilag. Most sem rossz, különösen a szélben mozgó füvet, vagy a hulló faleveleket szeretem, de új vassal majd maxra húzom, amíg olyan nem lesz mint a videóban amit belinkeltem. :)

Új hozzászólás Aktív témák