Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Én UK-ből rendeltem csomó mással együtt. Közelebb itt találsz még. Bár itt még hozzá jön a szállítási költség (ha jól emlékszem 1400 Ft). Ezért ha onnan rendelsz, érdemes több cuccot egyszerre.
Amúgy játszok még vele igen. Hullámokban tör rám.
Néha napokig csak ezzel játszom esténként, aztán félreteszem 2-3 hétre. Bármikor fel lehet venni a fonalat, ez a sandbox előnye. Ahogy Haas is mondta: "szabadság". Ez nem az a játék amit egy nekifutásra végig kéne vinni, ezért is furcsállom, hogy abbahagytad. De nyilván csak akkor fogj bele, ha tényleg kedvet érzel rá, anélkül nincs értelme. Én most a Planescape Torment miatt szüneteltetem (na, azt viszont végig kell vinni, ha belekezd az ember), aztán újra előhúzom majd.
Magyarítás: minden tiszteletem a szerzőké, de sok baj van vele. A barátom még mindig nem tudta működésre bírni, pedig a telepítése azóta elvileg sikerült. Csak akkor ajánlom, ha tényleg játékélménybeli veszteséget okoz a hiánya (ha az angollal nem állsz elég jól). A Morrowind nyelvezete nem annyira bonyolult sztem, azt pedig elképzelni sem tudom hogy fordítják le azt, hogy " You n' wah !!! "
, vagy "muthsera".
Nyáron lecserélem a vasam, és akkor aztán a lovak közé csapok moddolásilag. Most sem rossz, különösen a szélben mozgó füvet, vagy a hulló faleveleket szeretem, de új vassal majd maxra húzom, amíg olyan nem lesz mint a videóban amit belinkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néha napokig csak ezzel játszom esténként, aztán félreteszem 2-3 hétre. Bármikor fel lehet venni a fonalat, ez a sandbox előnye. Ahogy Haas is mondta: "szabadság". Ez nem az a játék amit egy nekifutásra végig kéne vinni, ezért is furcsállom, hogy abbahagytad. De nyilván csak akkor fogj bele, ha tényleg kedvet érzel rá, anélkül nincs értelme. Én most a Planescape Torment miatt szüneteltetem (na, azt viszont végig kell vinni, ha belekezd az ember), aztán újra előhúzom majd.