- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
És beszennyezé kétszer a tevéket, a harmadik óra elött. És így a midialiták előre menének Rám Gileádig, Kadesh Gilgamatban, Sor Etna birodalma mentén addig a házig, amely vala Hajajj Bill Batuel Bazuláé, aki hozta a vajköpüt Balsazarnak, és Rasomon sátrának cövekéig, és ott kitekerték a kecskéket. Bizony! Rakták vala darabjaikat kis...fazekakba. Ez a szent lecke vége.
Jut eszembe nem tudom ajánlottam-e már, de ha még nem akkor itt az ideje. Kb két hete jártam az Auchaban, és ott láttam a 999ftos DVD szekcióban az Óraműpontossággal című filmet. Főszereplő John Cleese. Ez már önmagában garancia arra, hogy iszonyatos izomlázad legyen másnap reggel a hasadban a röhögéstől, de maga a film az valami isteni. Tessék megnézni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest