Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1342) Yodamest válasza DaveHutt (#1341) üzenetére


Yodamest
addikt

Sikerült még este legyőznöm a villámos hammeremmel, csak ki kellett ismerni a mozgását kicsit. :) A füldugós armorokra tuti rámegyek majd mert a halálom amit össze bénítanak ezek a szörnyek az üvöltésükkel.

A PC beállításokkal is játszadoznom kell kicsit még, jó gépem van, de borzalmas a PC port sajnos. Elvileg a régebbi nvidia driverrel jobban megy, majd visszateszem azt oszt meglássuk. Meg persze a volumetric fogot kilövöm, mert az vagy 20fps-t dobni fog rajta még. Azért kár, hogy egy ilyen csúcs gémnél ennyire nem foglalkoznak a PC porttal, pedig nem 2 ember vette meg, vezeti is az eladási listákat steamen.... iszonyat siker játék lehetett volna belőle, berobbanhatott volna a PC piacra végérvényesen, de ehelyett 50% körüli a steames értékelése a rengeteg PC bug és issue miatt. Semmiből nem tanul a capcom...

Csak az még ebben a leginkább bosszantó, hogy még azt mondom, ha egyszerre jelent volna meg konzolokra meg PC-re, azt mondom oké rossz port, majd idővel megcsinálják... viszont 1 ÉVIG csak konzolokra volt kint a játék, ez idő alatt miért nem tudtak egy rendes PC portot csinálni hozzá? Mit csináltak 1 évig??? Konkrétan csak vártak, hogy minél több konzolos megvegye amíg exkluzív ugye, és csak ültek a babérjaikon, nem gondoltak arra hogy az 1:1 átportolás nem lesz jó és foglalkozni kéne vele.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.