- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
kabelmania27 #9198 üzenetére
Ahol?
A UPC országos hálózata is "kisebb" sávszélességet ad, mint amit az ember igényel mint pl. én. Vagyis nem ahol, hanem mindenhol, mert a 29-esben még ezt sem éri el.
Én úgy kalkuláltam, hogy akármelyik szolgáltató fejlesztene is a területemen a legjobb technológiájával a 3 nagy közül (UPC Telekom Digi) csak 2 opció (Digi Telekom) a UPC botrányos feltöltési sebességei miatt... Ezen nincs mit foltozni toldani rizsázni, ez így van.
A UPC-nek egyszerűen nincs olyan csomagajánlata, ami kielégítené az igényeimet ugyanis számomra ők még az őskorban élnek.
Azt meg felettébb nem értem, hogyha azt írom, hogy számomra az "Az országos internetcsomagkínálatuk sem valami kedvező" te rávágod hogy "Rendben van", miközben számomra nagyon nincs! Lehet hogy neked rendben van, de hagy döntsem már el, hogy nekem mi van rendben és mi nincs, légy szíves ebben ne dönts helyettem. Mindenesetre nem tudom te mit látsz a UPC weboldalán - lehet neked mást kalkulál ki a szerver - de amit én látok, arra a "Botrányos" szón kivül nincs alternatív kifejezés.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest