Aktív témák

• Nooeca

senior tag

válasz kabelmania27 #9198 üzenetére

Ahol?

A UPC országos hálózata is "kisebb" sávszélességet ad, mint amit az ember igényel mint pl. én. Vagyis nem ahol, hanem mindenhol, mert a 29-esben még ezt sem éri el.

Én úgy kalkuláltam, hogy akármelyik szolgáltató fejlesztene is a területemen a legjobb technológiájával a 3 nagy közül (UPC Telekom Digi) csak 2 opció (Digi Telekom) a UPC botrányos feltöltési sebességei miatt... Ezen nincs mit foltozni toldani rizsázni, ez így van.

A UPC-nek egyszerűen nincs olyan csomagajánlata, ami kielégítené az igényeimet ugyanis számomra ők még az őskorban élnek.

Azt meg felettébb nem értem, hogyha azt írom, hogy számomra az "Az országos internetcsomagkínálatuk sem valami kedvező" te rávágod hogy "Rendben van", miközben számomra nagyon nincs! Lehet hogy neked rendben van, de hagy döntsem már el, hogy nekem mi van rendben és mi nincs, légy szíves ebben ne dönts helyettem. Mindenesetre nem tudom te mit látsz a UPC weboldalán - lehet neked mást kalkulál ki a szerver - de amit én látok, arra a "Botrányos" szón kivül nincs alternatív kifejezés.

Aktív témák