Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 19:38:18

LOGOUT.hu

29-es körzet: internet, TV, telefon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11801) User_Smike válasza imibogyo (#11800) üzenetére


User_Smike
csendes újonc

Ma kaptam választ a Telekomtól, Július közepét mondták az átadásra, szóval HA minden igaz utána már jöhetnek kötni a házba :)

(#11802) imibogyo válasza User_Smike (#11801) üzenetére


imibogyo
veterán

Ohh, köszi az infót. Ez jó hír. Én eredetileg augusztust lőttem be magamnak realitásnak (vagy inkább, mint legrosszabb eshetőséget), szóval olyan nagyot akkor nem tévedtem... :B

(#11803) degec válasza imibogyo (#11800) üzenetére


degec
senior tag

a kérdés jó, holnap felhívom a Deltásokat és kinyomozom mi a bánatos jó istenért nem haladnak.. nyilván embörhiányvan. Hiszen a Westcom jól halad és nyomják, csak a bekötést nem ők végzik.. :R amint tudok valamit írom..belevetettem magamat. upc fészbukra is kiírtam de törölték 2 sec alatt.. feltettem a költőit, miért ekkora titok ez hogy jönnek területre, döngetni kéne mellkasst még igy2 év hátrányban is (t hez képest ) és amúgy is végképp, nem ígérgetni csak annyit írni megkezdtük nyomjuk leszünk.. haladunk.. várunk tiKteKet.. :D

(#11804) aszamóca válasza imibogyo (#11800) üzenetére


aszamóca
aktív tag

Aki kötötte nálam, attól hallottam, hogy nincsenek túl sokan. Már hentes is van közöttük, mert a vágóhídon nem tetszett a meló neki. :) Köti boldog boldogtalan, csak mozogjon, de még így is kevesen vannak.

Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.

(#11805) degec


degec
senior tag

Új infók:

Az üzleti upc 29 es körzet bekötést a http://www.deltatavkozles.hu Ők végzik.
Az installátorok (mert így hívják Őket) jól képzettek és stbstb jól összeszokott csapatok vala.
A lakossági bekötést a http://www.metalcomzrt.eu/index.php
végzik de ugye csak akkor ha a Westcom kft végzett a gerincek utcaszintű kiépítésével, és akkor vagy földben vagy póznán kapod a netet a upctől. Ahol földben megy és van csatorna akkor ott úgy, ha nincs akkor is lehet kérni, hogy úgy jöjjön, de abba be kell szállni anyagilag, és vagy magad kiásod..stbstb ez adott ingatlantól függ.Megvizsgálják megbeszélik lejattolod stb..

Azt hogy melyik település következik, ezt igazából a 3 cég egybehangzó véleményére alapozva (csak leírom amit mondtak nem az én véleményem) tökéletesen EX HAS módon végzi a vízfejű jupiszi., nyilván vannak szempontok, település mérete stbdstb. Ezt egy ember koordinálja (nem Ő dönti el, de legalább tutira tudja hogy hova mennek tovább) az hatalmas jupiszinél, elérhetősége megvan, beszélni is fogok vele remélem.... aztán ha megmondja akkor leírom, hogy mi a következő település, az elvarázsolt 29-esen belül. Ami tudható még hogy a lakkossági bekötések Dabason kora őszig meg kell hogy történjenek javarészt. A lakáson belüli esetleges kábelcserét is a bekötő cég állja, ezt meg asszem tudtuk eddig is.
Remélem tudok segíteni.
Igazából mindhárom Cég tök informatív jó fej segítőkész, mer mért is ne..De hogy ez csodaupcnél miért nincs úgy összefogva megmarketingelve mint mondjuk Telekomnál, ahogy már említettük is-->hogy gyerekek jövünk kampánnyal, azt ezek a cégek sem igazán értik.. :D Tehát ha akarom ezt magam kiplakátolom és akkor legalább lesz hír, vagy helyi rádióba bemondatom...stbstb.. Isten barmai az upc vezetőségénél egyesültek.tökre bocsi de kajak ezt érzem..Amit ezek itt két éve össze nem himi humiznak az valami félelmetes, az offline ügyfélszolgálati iroda a legértelmesebb az összes közül de kajak. :R Mára ennyi.. :)

(#11806) grkalimari válasza degec (#11805) üzenetére


grkalimari
csendes tag

Szia,

Én csak egy csendes olvasó vagyok és csak azért írok, hogy megköszönjem, hogy veszed a fáradtságot és összegyűjtöd a terjeszkedésről az információkat és megosztod velünk. -:)

[ Szerkesztve ]

(#11807) berbatov2


berbatov2
senior tag

A UPC-nek van hiena csomagja?

(#11808) kabelmania27 válasza berbatov2 (#11807) üzenetére


kabelmania27
félisten

1221 lemondás gomb után van.

(#11809) degec válasza grkalimari (#11806) üzenetére


degec
senior tag

írom folyamatosan mik a hírek, Dabas letudva igazából a további nagyobb nagyobbacska települések a kérdésesek,. Örkény, Hernád, Táborfalva, Inárcs, Kakucs, stb.. lesz infóm akkor fogom írni. Havi egy telót megér nekem, hogy legyen hír.

berbatov2: lemondás után benyögöd hogy a telekom így úgy akkor kapcsiból -50% :) és ügyfélmegtartó ajánlatnak hívják, ezt most már offline ügyfélszolgálaton is kérheted..talán ott hatékonyabb mert jobban le lehet zsírozni. telón van hogy nem adják meg mert aznapi keretet ellőtte a kollegina stbstb..

(#11810) berbatov2


berbatov2
senior tag

Egy baj van hogy nincs mit lemondanom :)

(#11811) btz válasza berbatov2 (#11810) üzenetére


btz
addikt

Megmondod, hogy azt is lemondod amid nincs 😂

ⓑⓣⓩ

(#11812) paleee


paleee
csendes tag

UPC számlában volt, végre, valami mozgás, Dabas, Szentmártonkáta és Nyáregyháza talán fellélegezhet lassan.

(#11813) degec válasza paleee (#11812) üzenetére


degec
senior tag

Köszi !

ehhez képest ma olyan infóm van hogy ahol szerződnek nem is rögzítik a szerződéseket felfelé mert nincs box ergo nincs mibe dugni a vezót :) hiába építik ki. Első kézből kaptam az infót nem gagyi helyről.. :) ehehehehe fentebb írtam kiktől.. istenem ez a cég..

[ Szerkesztve ]

(#11814) enginev3.0 válasza paleee (#11812) üzenetére


enginev3.0
félisten

Hát ez rohadt drága, telekomhoz képest

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#11815) degec válasza enginev3.0 (#11814) üzenetére


degec
senior tag

Ügyfélmegtartó ajánlatba lehet ebből még sírni ! :)

(#11816) enginev3.0 válasza degec (#11815) üzenetére


enginev3.0
félisten

Az a baj túl sokan nem tudják hogy van telekom, vagy nem akarnak váltani mert lusták

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#11817) paleee válasza degec (#11815) üzenetére


paleee
csendes tag

De hogy sírsz még ebből? Eleve aláírsz 1-2 évet, amire "kedvezményes" a díj, azt mondod, hogy "jó, jó, aláírom, csak hát nekem ez kicsit sok, mert..."
Nyáregyházán pl. azt se tudod mondani, hogy a Telekom olcsóbb, mert az nincs. :(((

(#11818) Constantin79 válasza BBéci (#11794) üzenetére


Constantin79
csendes tag

Üdv.Kérlek én egy Panasonic Viera 102Cm-es TV-n filmezek/TV-zek. A Telekomos IP-V egységet HDMI kábnellel csatlakoztattam a TV-hez és beállítoottam az alap képarányt 1080p 16:9-re. MOndanmom sem kell első osztájú a júpící elavult analóg kb-tv-jéhez képest. . .. :DD Ez van valamiylen szinten haladni kell a korral, már a mindig -tv szolgáltatáshoz is külön vevő egység kell. Nekem nincsen vele bajpm, sőőt nagyon szeretem.

Klímázás után, adj a szigetelésnek is, + új nyílászárók....

(#11819) bigdady válasza Constantin79 (#11818) üzenetére


bigdady
nagyúr

Analóghoz képest lehet is :DDD De ne hasonlítsd már az almát csütörtökhöz
A upc digitális hd agyon veri a telekom ip tv-t... Ja és 1080p-ben nincs is szerintem szolgáltató, max 720p vagy 1080i

[ Szerkesztve ]

(#11820) Constantin79 válasza maxiking7 (#11750) üzenetére


Constantin79
csendes tag

Üdv. Én kérlek ahogy megtudtam hogy a Telekom Optikai hálózatot fejleszt számoltam a hónapokat, a heteket az éjszakáket mennyit kell még aludni hogy eljöjjön az idő amikor lejár a hűségem az UPC-nél és váltasak Telekom Optikai hálózatra.

Én telefonon hívtam fel őket a 1412-es ÜF-szolgálati telefonszámon; mondod hogy otthoni szolgáltatást szeretnél, nekem már másnap jöttek is szerelni. . . . . .

De AZ UPC-nél mire fel fizettek havi 19k-t? Nem sok az egy kicsit? Én 10-14 körül fizettem, (nejem mikor-hogy beszélt elfeledkezve magáról mobilt) amikor megvan a full új szolgáltatás, akkor lép le ő is. Most Ingyenesen azaz havi 5000perc erejéig mindhárom mobil irányba beszélhetsz a Telekomos otthoni telefonról - nagyon királyságosság! :D

UPC fejleszt, de Optikai hálózaton akkor is jobb Internet szolgáltatást kapsz. Nekem a 120Mbites csomaghoz járt egy 50Mbites feltöltés - nem mindegy amikor a UPC csak 500as csomagjához is csak 20Mbit feltöltést kínál. . . . Nem túl kevés az egy kicsit? De ugye mindenki maga dönti el mire használja az internetet és mi a fontos. Nek m az UPC ADSL-l semmi bajom nem volt azon kívül ha töltöttem egy filmet ami jött max 1,0-1,2MB/s-sebességgel, mellette mondjuk egy youtube videó. felejtős, áá, sőőt egy vatera oldal betöltése tartott kb 30-60másodpercig. A feltöltési sebességről ne is beszéljünk. Király net volt ez kb még 10 évvel ezelőtt. :DD

Kedvezményt akkor kapsz ha csomagot rendelsz - úgy a legjobb, tehát Internet+TV+Telefon! :C

Remélem tudtam segíteni. nekem is van egy ismerősöm itt Alsónémedin; próbálom rábeszélni hogy legyen ő is Telekomos de nem igazán akarja a dolgot. . . . .

Klímázás után, adj a szigetelésnek is, + új nyílászárók....

(#11821) degec válasza paleee (#11817) üzenetére


degec
senior tag

semmilyen más szolgáltatód nincs ? mer akkor tényleg nehéz...

(#11822) paleee válasza degec (#11821) üzenetére


paleee
csendes tag

Max a mobilszolgáltatók, más értékelhető semmi.

(#11823) TCr válasza degec (#11821) üzenetére


TCr
veterán

Nincs. Ahogyan Újlengyelben sem.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#11824) degec válasza TCr (#11823) üzenetére


degec
senior tag

akkor azzal kell érvelni személyesen az ügyfélszolgon és hátha siker koronázza ..
jövő héten megkérdezem a kábelhúzókat Újlengyel Örkény, Hernád Kakucs , Inárcs mikor jön..Ja és Újhartyán, akár milyen pici hírük is van.

(#11825) imibogyo válasza degec (#11824) üzenetére


imibogyo
veterán

Én úgy voltam amúgy vele, hogy "aki" előbb jön, ahhoz szerződöm. Mivel a "T" jött előbb, őket választottam. Remélem nem bánom meg... Mondjuk ha csak az árat nézem, akkor biztosan nem fogom... :D

(#11826) paleee válasza imibogyo (#11825) üzenetére


paleee
csendes tag

Én is pont így vagyok, azt hittem a T mozdul nálnuk (Nyáregyháza) hamarabb, de a UPC eddig a befutó. Te egyébként aláírtál hűséget? Azt beszéltük tegnap este, hogy érdemes-e aláírni 2 évet a UPC-nél, ha meglesz az optika, nehogy időközben megérkezzen a T is. Bár amilyen kis és széttagolt település a miénk, úgy hiszem ettől nem kell tartani, hogy lesz konkurencia. :D

(#11827) grkalimari válasza paleee (#11812) üzenetére


grkalimari
csendes tag

Nem láttam még ezt a hirdetést, viszont most így az internet árakat nézve úgy látom, hogy a telekom olcsóbb, mint az upc. Főleg, ha 1000 Mbit/s (telekom) vs 500 Mbit/s (upc) árakat hasonlítom össze. Nem is értem miért nem váltottam még a telekomra a upc-ről eddig.
Egy kérdésem lenne. A kábeltévét hagyom a upc-nél, viszont a fentiek alapján a net a telekom-tól jönne. Van valakinek tapasztalata, hogy a upc horizon go app az ugyanúgy megy nem upc-s neten is?

Köszi,
grkalimari

(#11828) Samott válasza grkalimari (#11827) üzenetére


Samott
addikt

Digi-s nettel megy a horizon go. Egyebkent jo dontes, anno mi is megtartottuk a upc kabeltevet az IPTV helyett.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#11829) Gubek-Einste válasza grkalimari (#11827) üzenetére

Menni fog nem nem minden csatorna, van ami csak UPC-s neten fog.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#11830) degec


degec
senior tag

Gyerekek ! Ne kapjátok fel a vizet, lehet már haccor leírták, de nekem nem tiszta.. upc-s optikán jön a tv én FÉLtudásom szerint pont úgy ip-sen mint a T-nél, ezt átnyomják kisdobozba koax -ra pufff. Ez most mitől lesz jó vagy jobb mint a T-s optikás lanos TV ? :F :F :F Mondja már meg valaki plíz.. köszönöm szépen ! :R :R :R

(#11831) asdf_ válasza degec (#11830) üzenetére


asdf_
veterán

A UPC-nel az optikan jovo jel bemegy egy dobozba, abbol egy MASIK dobozba, ami RF jelet csinal az optikabol, egy koax jon ki belole, es innentol kezdve pedig ugy mukodik, mint a UPC koaxos halozata barhol mashol az orszagban. Tehat radughatsz akar 5 tv-t is (jo, nem, mert lehet, hogy keves lesz a jelszint es kell egy erosito bele), amelyeken a kodolatlan DVB-C adasokat nezni tudod barmifele tovabbi doboz nelkul (a kodoltakhoz vagy egy set top box kell vagy egy kartya a tv-be). Ellenben a T-nel az optika bemegy a dobozba, es onnan mar csak ethernet jon ki, minden egyes TV melle egy set top boxot KELL rakni (plusz a mar meglevo koaxkabelt nem lehet felhasznalni, ethernetet kell huzni minden tv-hez). Es akkor meg emelle johet, hogy milyen bitrate-tel van kodolva az adas, regen(!) a T-s IPTV valami szanalmasan alacsony kodolasu nezhetetlen fos volt, a jelenlegi allapotot majd megmondja az, aki hasznalja (azota nyilvan emeltek rajta, hiszen anno meg adsl-en kellett elfernie a net mellett, azota meg eltelt egy evtized).

[ Szerkesztve ]

(#11832) imibogyo válasza paleee (#11826) üzenetére


imibogyo
veterán

2 évet írtam alá látatlanban, olyan ajánlatot kaptam. :B

(#11833) degec válasza asdf_ (#11831) üzenetére


degec
senior tag

:R :R :R

És optikán is az a bitráta jön T től mint kábelen adsl-en nincs megkülönböztetve? másik fórumon is anyáznak T minőségre vagy sokan észre sem veszik..???

(#11834) triluan válasza imibogyo (#11832) üzenetére


triluan
tag

Hát igen aztán lehet azokat a kedvezményeket amiket adnak(kaptok) azon települések lakói fogják megfizetni ahol a UPC az egyetlen szolgáltató. :( De ne legyen igazam.

(#11835) Gubek-Einste válasza degec (#11833) üzenetére

Természetesen mindenki ugyan azt a minőséget kapja, függetlenül attól, hogy milyen kábelen jön be az IPTV.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#11836) v!ct0y


v!ct0y
veterán

Pilisiek!
Jól látom, hogy olcsóbb lett a telekom? Netem néztem mondjuk. Valaki tud erről valamit?

(#11837) v!ct0y válasza v!ct0y (#11836) üzenetére


v!ct0y
veterán

Jól láttam:)

Azt hittem csak akkor lépik meg a csökkentést mikor jön már a upc is az optikával.

(#11838) bigdady válasza enginev3.0 (#11814) üzenetére


bigdady
nagyúr

Egy fenét!
Telekom Újhartyánon 6169 ft duo csomagban 1 évre 120-as net esetén.
Upc 5490 ft. Szóval egyáltalán nem durva árak sőt olcsóbb mint a telekom. Jöhet

[ Szerkesztve ]

(#11839) enginev3.0 válasza bigdady (#11838) üzenetére


enginev3.0
félisten

Hát amik ebben a pdfben vannak árak azok rohadt drágák

Meg ezek is

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#11840) bigdady válasza enginev3.0 (#11839) üzenetére


bigdady
nagyúr

Írtam mennyi a telekom...

(#11841) enginev3.0 válasza bigdady (#11840) üzenetére


enginev3.0
félisten

Nálunk ennyi a upc amit fentebb látsz

Telekomnál most fizetek 5800ft-ot, 1000mbit és alap telefonra
Erre jönne a legnagyobb tv akkor is 10k alatt maradna, szóval rohadt drága a upc

UPC-nél 120mbit plusz "kevés" tv csatorna 8500, telekomnál ennyiért már 1000mbitet adnak, plusz telefon

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#11842) bigdady válasza enginev3.0 (#11841) üzenetére


bigdady
nagyúr

Itt nem

(#11843) pinnacle


pinnacle
nagyúr

29-es körzetben kinél legolcsóbb a vezetékes telefon? Ephone-al van valakinek tapasztalata? Gondolom a legolcsóbbak közé tartozik, csak kell venni VOIP telefont/adaptert is.

(#11844) Intruder2k5 válasza pinnacle (#11843) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

DIGI-nél csomagban 160/hó, persze, ha elérhető.

(#11845) pinnacle válasza Intruder2k5 (#11844) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Sajnos Monorra már nem jöttek be. Ha jól emlékszem Péterinél megálltak.

(#11846) imibogyo válasza triluan (#11834) üzenetére


imibogyo
veterán

Mi köze van a T-s alacsony árnak, az only-UPC települések szolgáltatásainak áraihoz? Tehát szerinted a T lesz a hibás (meg persze én...) azért, mert a UPC nem fejleszt rendesen és a monopol helyzetét kihasználva nem homogenizálja az árakat az egész országban? Normálisabb országokban erre vannak szabályozások és megfelelő szankciók... :U

Amúgy meg szarjanak sünt a UPC-nél. 10+ éve szívok azért, mert egyáltalán létezik "A 29-es körzet"... Nem fogok könnyes búcsút venni a 2,5/0,5-ös netemtől, vagy a mostani 8/0,75-östől, miközben a fővárosban ugyanezért az összegért 240-es netet kapok...

Tudok mit kapok a T-nél (Magenta1-be vonva)?
- 1000/200-as internetet
- korlátlan (minden mobil irányban is) vezetékes telefont havi 5000 perc erejéig
- 106 + 24 HD TV csatornát (mondjuk csak egy beltérivel, nem kell több)
- ajándék 32-es FHD TV-t (tehát nem törlesztéseset)
- és utánajártam a múltkori félreértésnek is, megkapom a 3 havi mentességet is....

És csak annyit írok, hogy bőven 10.000 Ft alatti ajánlatot (előszerződést) kaptam erre az egészre. Hát még jó, hogy aláírtam 2 évre azonnal.

Az egyetlen számomra homályos folt a szolgáltatás minősége, mert nem volt még dolgom T-vel ilyen téren (csak mobil volt eddig), de nővéreméknek T-home van már 1 éve (ennél mondjuk jóval kisebb csomag) és teljesen elégedettek vele. Majd meglátjuk, ennyiért egy próbát megért... :K

(#11838) bigdady: nekem van egy laza 4.000 Ft-os diffi a UPC-s és T-s ár között és nagyon nem az első javára, ráadásul a UPC "csak" 500/22-es net lett volna és relatíve gyenge feltöltéssel ami nekem munka miatt fontos (a letöltés nem izgat már ezen a szinten)... ;)

(#11847) poli27 válasza imibogyo (#11846) üzenetére


poli27
veterán

kicsit kizártnak tartom a bőven 10k alatti magentát.... hiénába se annyira olcsó....

(#11848) imibogyo válasza poli27 (#11847) üzenetére


imibogyo
veterán

Az a te dolgod. Szabad országban élünk. Én ezt az infót kaptam a velem szemben ülő úriembertől. Ehhez is fogom tartani magam... :K

[ Szerkesztve ]

(#11849) degec válasza enginev3.0 (#11839) üzenetére


degec
senior tag

Honlapos ár amit mutatsz és a pdf -es levél ár tök más el is van rontva nekem már jelezték upctől hogy javítják majd.. sanszos hogy a webes lesz javítva..

(#11850) enginev3.0 válasza degec (#11849) üzenetére


enginev3.0
félisten

"el van rontva"

Gondolom ez pont jó arra, hogy pár ember megkösse ilyen drágán
Utána majd lejjebb viszik ha már nincs annyi új jelentkező

Aki meg megkötötte elrontott áron az így járt

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.