- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilaglx
újonc
Sziasztok,kaptam egy lcd,tv-t nem ép a leg fiatalabb,de tetszik. A közepén egy tenyérnyi fekete folt van,lehet-e valamit ezzel kezdeni? A tipus: Samsung,LE 32s71b. Mielőbbi válaszokat előre is köszönöm. Mágnesezésre gondoltam,létezik olyan,ki foglalkozik ilyesmivel?
-
engir
csendes tag
EZAZ!
Kösz! -
engir
csendes tag
Erositsen meg valaki abbeli hitemben hogy az LCD-nek mit sem art egy hangfal kozelsege.
Kosz -
#gab_
őstag
válasz
paramparya #17 üzenetére
hali
SAMSUNG 795MB monitorod van?
nekem is ''sötét hullámok futkostak'' a képernyőn.
[Szerkesztve] -
Aegis1
csendes tag
válasz
paramparya #25 üzenetére
lehet megunta a káoszt
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #25 üzenetére
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #24 üzenetére
Most már jobban áll a kábel, ne fut át a káoszon, de nem sokat javult a helyzet, és eddig is abban a káoszban volt, és nem volt semmi baja...
-
paramparya
őstag
válasz
Drótszamár #20 üzenetére
nincs... (mi számít túl közelnek ?
)
-
twollah
nagyúr
válasz
paramparya #19 üzenetére
Nem lehet, hogy az ADSL modem van tul kozel a monitorhoz?
Vagy mi kabel zavarja a monitor kabelt? -
Drótszamár
őstag
válasz
paramparya #19 üzenetére
Valaminek a tápja nincs túl közel a moncsihoz ?
-
twollah
nagyúr
válasz
paramparya #17 üzenetére
Nekem 2x35-40Wattos 3 utas hangfalak vannak (voltak, most TFT van a helyen) a 19''os monitorom mellett jobbra, balra kb 20cmre evek ota, es a monitornak semmi baja.
A hangfalak Technics markajuak. -
paramparya
őstag
nekem sötét hullámok futkosnak a képernyőn újabban (egy-két napja), az is lehet ilyentől?4
Eddig a 2.1-es cucc két szatelitje kb. 30 centire volt tőle, és a mélynyomó is fent volt az asztalon, most a szateliteket messzebre raktam, és a sub az asztal alatt van (pont a monitor alatt)
-
én a tv képét csesztem el egyszer mágnessel, de elég volt csak szembe rakni vele egy monitort és lemágnesezni, lemágnesezte a tv-t is
-
-conrad-
addikt
Lehet, hogy holnap is degaussolni kell, de nem lett maradandó baja, nyugi.
Volt, hogy megszívattak itt valakit úgy, hogy egy nagy körmágnest bevágtak a moncsi talpa alá ami kiszinezte szépen, vagy mikor az üzemben egy hsz.-t elvisznek a gép mellet akkor is szokott szép kép lenni, de amíg nem minden nap játszod el, addig nincs nagy baj.... de ez már off, sry -
GodHeart
senior tag
szóval auz írjátok, hogy ne használjam? És akkor holnapra rendbe jön!? Mert most is azt használom, de akkor gyosran kikapcsolom...
-
jpisti
senior tag
Próbáld meg egy pillanat pákával (tudod az a lengyel, psztoly alakú, rézdrótos valami) lemágnesezni. Az eljájás: bekapcsolod a pákát aztán a képernyő közepétől spirálisan kifele mozgatod és közben lassan eltávolítod.
Másik megoldás: elviszed egy TV szervízbe és lemágnesezteted a képcsövet.
Nekem egyszer már bejött a pillanat pákás módszer (egyszer is póbáltam csak) -
GodHeart
senior tag
Srácok lenne egy rohadt nagy bajom. Két nagy mágnes volt a monitorom mellett elég sokáig, és az egész monitorom elcseszúődött!!!
És ha degaussolom, ki-be kapcsolom, ugyanúgy ugyanolyan pocsék marad. A színek néhány helyen teljesen elmentek!! WÁÁÁÁÁ foggalmam sincs mit csináljak vele, valaki remélem tud segíteni!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest