- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilaglx
csendes tag
Sziasztok,kaptam egy lcd,tv-t nem ép a leg fiatalabb,de tetszik. A közepén egy tenyérnyi fekete folt van,lehet-e valamit ezzel kezdeni? A tipus: Samsung,LE 32s71b. Mielőbbi válaszokat előre is köszönöm. Mágnesezésre gondoltam,létezik olyan,ki foglalkozik ilyesmivel?
-
engir
csendes tag
EZAZ!
Kösz!
-
DJ.Gróf
aktív tag
-
Racecam
nagyúr
-
C4mp3r
addikt
-
engir
csendes tag
Erositsen meg valaki abbeli hitemben hogy az LCD-nek mit sem art egy hangfal kozelsege.
Kosz
-
paramparya
őstag
-
#gab_
őstag
nekem sötét hullámok futkosnak a képernyőn újabban (egy-két napja), az is lehet ilyentől?4
Eddig a 2.1-es cucc két szatelitje kb. 30 centire volt tőle, és a mélynyomó is fent volt az asztalon, most a szateliteket messzebre raktam, és a sub az asztal alatt van (pont a monitor alatt
)hali
SAMSUNG 795MB monitorod van?
nekem is ''sötét hullámok futkostak'' a képernyőn.
[Szerkesztve] -
Aegis1
csendes tag
Most már jobban áll a kábel, ne fut át a káoszon, de nem sokat javult a helyzet, és eddig is abban a káoszban volt, és nem volt semmi baja...
lehet megunta a káoszt

-
paramparya
őstag
Most már jobban áll a kábel, ne fut át a káoszon, de nem sokat javult a helyzet, és eddig is abban a káoszban volt, és nem volt semmi baja...

-
paramparya
őstag
Ja, az lehet, hogy a monitor kábelt zavarja valami, egy hatalmas őskáosz van a gép mögött, mindenfél kábellel, ha lenne digit. gépem, lefényképezném, de próbálok kezdeni valamit, izolálni...
-
paramparya
őstag
Ja, az lehet, hogy a monitor kábelt zavarja valami, egy hatalmas őskáosz van a gép mögött, mindenfél kábellel, ha lenne digit. gépem, lefényképezném, de próbálok kezdeni valamit, izolálni...
-
paramparya
őstag
Valaminek a tápja nincs túl közel a moncsihoz ?
nincs... (mi számít túl közelnek ?
) -
twollah
nagyúr
De vajon mitől lehet ez a monitorral?

Nem lehet, hogy az ADSL modem van tul kozel a monitorhoz?
Vagy mi kabel zavarja a monitor kabelt? -
Temerti
tag
-
Drótszamár
őstag
De vajon mitől lehet ez a monitorral?

Valaminek a tápja nincs túl közel a moncsihoz ?
-
paramparya
őstag
-
twollah
nagyúr
nekem sötét hullámok futkosnak a képernyőn újabban (egy-két napja), az is lehet ilyentől?4
Eddig a 2.1-es cucc két szatelitje kb. 30 centire volt tőle, és a mélynyomó is fent volt az asztalon, most a szateliteket messzebre raktam, és a sub az asztal alatt van (pont a monitor alatt
)Nekem 2x35-40Wattos 3 utas hangfalak vannak (voltak, most TFT van a helyen) a 19''os monitorom mellett jobbra, balra kb 20cmre evek ota, es a monitornak semmi baja.
A hangfalak Technics markajuak. -
paramparya
őstag
) -
Aegis1
csendes tag
-
LuckyL
őstag
én a tv képét csesztem el egyszer mágnessel, de elég volt csak szembe rakni vele egy monitort és lemágnesezni, lemágnesezte a tv-t is

-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
-
GodHeart
senior tag
Lehet, hogy holnap is degaussolni kell, de nem lett maradandó baja, nyugi.

Volt, hogy megszívattak itt valakit úgy, hogy egy nagy körmágnest bevágtak a moncsi talpa alá ami kiszinezte szépen, vagy mikor az üzemben egy hsz.-t elvisznek a gép mellet akkor is szokott szép kép lenni, de amíg nem minden nap játszod el, addig nincs nagy baj.... de ez már off, sry
köszi, de azt írd már meg, hogy most kikell kapcsolnom, vagy elég este? Szóval ha most használom az nem e nagy gond?
-
GodHeart
senior tag
-
-conrad-
addikt
Lehet, hogy holnap is degaussolni kell, de nem lett maradandó baja, nyugi.

Volt, hogy megszívattak itt valakit úgy, hogy egy nagy körmágnest bevágtak a moncsi talpa alá ami kiszinezte szépen, vagy mikor az üzemben egy hsz.-t elvisznek a gép mellet akkor is szokott szép kép lenni, de amíg nem minden nap játszod el, addig nincs nagy baj.... de ez már off, sry
-
erdeya
senior tag
-
GodHeart
senior tag
Próbáld meg egy pillanat pákával (tudod az a lengyel, psztoly alakú, rézdrótos valami) lemágnesezni. Az eljájás: bekapcsolod a pákát aztán a képernyő közepétől spirálisan kifele mozgatod és közben lassan eltávolítod.
Másik megoldás: elviszed egy TV szervízbe és lemágnesezteted a képcsövet.
Nekem egyszer már bejött a pillanat pákás módszer (egyszer is póbáltam csak)én inkább pákás módszerral nem kísérletezek, van itthon tudom miről van szó. ha kikapcs után is ilyen marad, akkor valahol keresek én is lemágneseztető embert. Bár ha így degaussolgatom, lehet egy idő után rendbe jön... remélem

-
GodHeart
senior tag
szóval auz írjátok, hogy ne használjam? És akkor holnapra rendbe jön!? Mert most is azt használom, de akkor gyosran kikapcsolom...
-
jpisti
senior tag
Próbáld meg egy pillanat pákával (tudod az a lengyel, psztoly alakú, rézdrótos valami) lemágnesezni. Az eljájás: bekapcsolod a pákát aztán a képernyő közepétől spirálisan kifele mozgatod és közben lassan eltávolítod.
Másik megoldás: elviszed egy TV szervízbe és lemágnesezteted a képcsövet.
Nekem egyszer már bejött a pillanat pákás módszer (egyszer is póbáltam csak) -
hunluigi
senior tag
Nó para max le kel tenni a moncsit pihenni 1-2 hónapra. Ha szerencséd van a maszk nem torzult benne véglegesen...
-
-conrad-
addikt
Húzd ki a konnektorból egy időre, (fél nap/éjjel) majd kapcsold be. Hsz.-gyárban dolgozom, megszokott..

[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
-
CuKoR
senior tag
Srácok lenne egy rohadt nagy bajom. Két nagy mágnes volt a monitorom mellett elég sokáig, és az egész monitorom elcseszúődött!!!

És ha degaussolom, ki-be kapcsolom, ugyanúgy ugyanolyan pocsék marad. A színek néhány helyen teljesen elmentek!! WÁÁÁÁÁ foggalmam sincs mit csináljak vele, valaki remélem tud segíteni!!

Milyen monitor ? (col márka stb)
-
GodHeart
senior tag
Srácok lenne egy rohadt nagy bajom. Két nagy mágnes volt a monitorom mellett elég sokáig, és az egész monitorom elcseszúődött!!!

És ha degaussolom, ki-be kapcsolom, ugyanúgy ugyanolyan pocsék marad. A színek néhány helyen teljesen elmentek!! WÁÁÁÁÁ foggalmam sincs mit csináljak vele, valaki remélem tud segíteni!!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Crucial 32GB DDR5 5600MHz CT32G56C46U5 DDR5 Memória!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Éljen az LCD!

)