Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diceboii
újonc
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy egy Lenovo ideapad 700 15ISK laptopom van, intel i5 6300HQ proci, gtx 950m videokari, 8giga ddr4 ram, ebben tudok videókarit cserélni mondjuk egy ezres szériára? A 950m pcie 3.0 x8, viszont az ezres széria pcie 3.0 x16.
-
diceboii
újonc
válasz
MrDerekas
üzenetére
Igen, én is pont ezen gondolkodtam, de láttam már hasonló gépeket, főleg youtube-on. Egy srác megoldotta a vízhűtést vgan és procin is igaz csak 1 titan x volt benne, és miniITX lap, de ha lehetne találni egy olyan microATX lapot amit valahogy be lehet préselni, akkor megoldható lenne mivel csak vertikálisan lenne nagyobb, max a kábel lyukaknak maradna picit kevesebb hely. Kellene egy kicsi 6-700-as táp is ami mellé be lehet paszírozni sli-be még egy vga-t. Szerintem lehetséges, csak nagyon utána kell járni hogy mi mekkora miliméter pontosan.
-
diceboii
újonc
Srácok, egy olyan kérdésem lenne hogy felotlott bennem egy olyan ötlet hogy kéne épiteni egy sli microATX gépet vizhutessel.. na most ha ez nem lenne elég akkor egy miniATX házba kéne bepakolni azt a micro alaplapot méghozzá egy ncase m1-be. Szerintetek lehetséges? Esetleg egy kis furassal faragassal? Nagyon utos cucc lenne
sorry a helyesirasert csak telorol irtam es siettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

sorry a helyesirasert csak telorol irtam es siettem.