Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aftershock11
csendes tag
válasz
Panthera
üzenetére
A felszerelést én is hasonlóképpen gondoltam, csak attól tartok, hogy a viszonylag nagy felület miatt nem lesz semmi tartása (külföldről igazából csak tekercsben érné meg, de az semmiképp sem elég stabil amit fel lehet tekerni, így vagy úgy).
Helyben (országon belül) lenne a legjobb, mert egy stabil 1x1 méteres táblával nagyon könnyű lenne dolgozni például és bőven elég is volna.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Panthera
üzenetére
Ilyen is jó?
thermometer, thermo sensor, temperatur sensor, tempsensor
-
creation
senior tag
válasz
Panthera
üzenetére
A csatlakozóknál ott a felirat. Jobb oldalt csatlakozó alulról első 4 PIN 12V GND GND 5V, ezt le tudod akasztani Molex-ről. Utána bekapcsol a kijelző (valószínűleg)
Fan1 és Fan2 Dc szabályzott ventilátor, tehát piros-fekete kábelei a ventinek mehetnek erre polaritás helyesen (multiméterrel kimérheted).
HDD CPU VGA valószínűleg egy egy 100kOhm-os termisztor.
Gombelem kellene bele, ha meg akarod tartani a beállításaidat.
A többi kérdéses. Az IC kiöntöttsége miatt a típus nagy kérdés
A noname gépházról lenne egy kép az segítene nevesíteni sokunknak. Talán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár éve még simán kiszámoltam ezeket, már gondolkodnom kell rajta.
A keresőszavakat kombináld és lesz közte előbb-utóbb olyan is. Esetleg Alin is szétnézhetsz.