Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
A jó kis Rakéta porszívó!
De rég láttam ilyet élőben. Amikor megvettem a Parkside PNTS 1300-at akkor pont nekem is a régi Rakéta porszívó jutott eszembe. Emlékeztem rá, hogy azon is volt fújás funkció.
A normál kompresszorokat azért nem támogatom, mert víz, vagy olaj jöhet a levegővel együtt. Igen, tudom, vannak szűrők, amivel ez kiküszöbölhető. Az már egy komolyabb és drágább rendszer.
-
A Sonoff még a 2020-as Skoda Scala távirányítóját is meg tudja tanulni, kétlem, hogy ennél bármi bonyolultabb lenne, amit kimondottan erre készítenek. (Sajnos a KESSY-s 2022-es Octavia már egyáltalán nem használ 433-at, de ha tudna, akkor még mindig a kocsikulccsal kapcsolnám a kerti világítást)
-
Czimby
addikt
Köszi ez tényleg jónak néz ki.
Azon gondolkodok hogy lenne jobb 1db ilyen 2 távirányítóval,
vagy a meglevő kapcsoló mellé ezt bekötni és akkor csak 1 táv kell.
Tehát, hogy fizikailag hol helyezzem el, a kapcsoló fölött, vagy a világítótestnél.
Itt is mindenképp kell egy nullát behúzni(ahogy razorbenke92 is írta), meg kell néznem, hogy egyszerűbb a dolog. -
Sz.L.
aktív tag
-
Joshi
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De rég láttam ilyet élőben. Amikor megvettem a Parkside PNTS 1300-at akkor pont nekem is a régi Rakéta porszívó jutott eszembe. Emlékeztem rá, hogy azon is volt fújás funkció.