- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
A jó kis Rakéta porszívó!
De rég láttam ilyet élőben. Amikor megvettem a Parkside PNTS 1300-at akkor pont nekem is a régi Rakéta porszívó jutott eszembe. Emlékeztem rá, hogy azon is volt fújás funkció.
A normál kompresszorokat azért nem támogatom, mert víz, vagy olaj jöhet a levegővel együtt. Igen, tudom, vannak szűrők, amivel ez kiküszöbölhető. Az már egy komolyabb és drágább rendszer.
-
A Sonoff még a 2020-as Skoda Scala távirányítóját is meg tudja tanulni, kétlem, hogy ennél bármi bonyolultabb lenne, amit kimondottan erre készítenek. (Sajnos a KESSY-s 2022-es Octavia már egyáltalán nem használ 433-at, de ha tudna, akkor még mindig a kocsikulccsal kapcsolnám a kerti világítást)
-
Czimby
addikt
Köszi ez tényleg jónak néz ki.
Azon gondolkodok hogy lenne jobb 1db ilyen 2 távirányítóval,
vagy a meglevő kapcsoló mellé ezt bekötni és akkor csak 1 táv kell.
Tehát, hogy fizikailag hol helyezzem el, a kapcsoló fölött, vagy a világítótestnél.
Itt is mindenképp kell egy nullát behúzni(ahogy razorbenke92 is írta), meg kell néznem, hogy egyszerűbb a dolog. -
Sz.L.
aktív tag
-
Joshi
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Reklámblokkolók topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De rég láttam ilyet élőben. Amikor megvettem a Parkside PNTS 1300-at akkor pont nekem is a régi Rakéta porszívó jutott eszembe. Emlékeztem rá, hogy azon is volt fújás funkció.