- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #21207 üzenetére
Szia!
Talán EBBEN a topikban hamarabb kapsz segítséget! -
hszilard666
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #21201 üzenetére
Jól hangzik!
De ragaszkodnék a gyári és bolti megoldáshoz, hogy ha nem tetszik a színe akkor vissza tudjam vinni. Actual sötétlila színt keresek.
-
flymi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #21140 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? Lehet, h úgy működik, igen.
-
Barret001
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #21106 üzenetére
Nem a finom port kell szűrni,az nem okot nagy gondot.Viszont a szösz annál inkább! Az tömíti el először a gépet,és arra telepszik rá a por később...
-
imibogyo
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #21102 üzenetére
Első körben női harisnya, valamilyen keretre ráfeszítve. Én anno nyomtattam neki egyet, de pl. 3 mm-es rétegelt lemezből is lehet relatíve könnyen készíteni neki egy keretet (mondjuk feketére lefújva).
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #20401 üzenetére
Hello, hát kb pont annyi kellene mint kerete vagy lehet vékonyabb is. De nem tudom honnan lesz ilyenem, nevét sem tudom mi ez...
-
válasz
T0mBd1gg3R #20053 üzenetére
Ha mondjuk kicsit módosítasz a dolgon, és mondjuk minden rázárásnál állapotot vált, akkor nagyon egyszerű dolgod van, feltéve, hogy van készenléti 12V (tehát gyújtás nélkül is) a tolatólámpa közelében.
A duplázásos verizió sem megoldhatatlan, csak ahhoz kell valami flip-flop tárolós hack pluszba. Kevésbé valószínű, hogy kapható plug-and-playben.
-
válasz
T0mBd1gg3R #20043 üzenetére
Ne bajlódj a relékkel:
Egy kicsit költségesebb, de hidd el, imádni fogod! Én is az a barkácsolós fajta vagyok, de rávettem magam, hogy kipróbáljam. Utánaszámolva árban ugyanis nem jöttem volna ki jobban, ha hasonlóan gyári minőséget akarok elérni.
Ha van fázisod is, és nullád is a villanykapcsolóknál: Sonoff T1 RF
Ha nincs fázisod, akkor a kapcsoló után/izzók elé: Sonoff RF
Előbbit a kapcsoló helyére tudod tenni, utóbbit a kapcsoló után/ lámpatestek előtt. Utóbbi esetben a fizikai kapcsolót felkapcsolva kell tartani, ha lekapcsolod értelemszerűen nem kap áramot a sonoff sem, így oda a varázs. Meg lehet tanítani nekik RF távirányítót (én vettem ilyeneket), de akár a kocsi távirányítóját is (nem mindet, a kontakt nélküli kulcsokét pl nem tudtam).
Gyakorlatilag mikor hazaérek és bezárom a kocsit a ház előtt, felkapcsolnak a lámpák. Mikor beérek, és benyitom az ajtót, akkor egy rf nyitásérzékelő lekapcsolja őket. Vissza irányba amikor megyek ki, és nyitom az ajtót, akkor lámpák fel, amikor kinyitom az autót, lámpák le. Mindezt wifi nélkül. Ha be lesz üzemelve a home-server, akkor még okosítok rajta (pl hogy nappal ugyan ezekre ne kapcsoljon
)
minek?:S Wifisből és RGBW-ből ugyan nem próbáltam még ezeket, de távirányítós verziót sima RGB-set igen. Egy apró bajom volt vele össz-vissz: A klímát is kapcsolta a távirányítón a kikapcs gomb...
-
MrDerekas
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #20006 üzenetére
íbéjen szórd szét újracsomagolt termékként kínai leírással
-
Reggie0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #20003 üzenetére
Akkor ezek nem is olyan kicsik.
-
Reggie0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #19999 üzenetére
1000 forintbol hogy jon ki a bluetooth low energy?
-
Reggie0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #19997 üzenetére
Persze, ezekkel tisztaban vagyok. H hidat olcson kapsz, fillerekert szorjak, nem erdemes sajatot osszerakni. Vezerelni pedig ott a PSoC5+infra vagy psoc3/4 ble modul (10 dolcsi).
-
Reggie0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #19995 üzenetére
Ha ennyi villanymotorm lenne, akkor nekem meg a budideszkat is az emelne fel. Sot meg a konyhafiokot is az nyitna ki
Tudsz fotot kuldeni rola? Lehet erdekelne engem par darab.
-
válasz
T0mBd1gg3R #19987 üzenetére
Ha nincs gyárilag csati az alaplapodon ilyesminek, akkor valamit kell mókolni. Ha lenyúlod a füles csatiját, akkor nem vagy előrébb, de:
- Forraszthatsz az alaplapi hátsó hangkimenetre egy pici hangszórót. (Angolul a csipogó az inkább buzzer) Ez intruzív dolog, csak akkor ha nem garis lap, és biztos vagy a dolgodban.
- Vehetsz egy Jack dugós passzív speakert, beteszed a gépházba, és valamelyik PCI ablakon kidugod a kábelt a házból, és bedugod a hátsó aljzatba. Ez visszafordítható, egyszerű de kevésbé elegáns.
- Vehetsz egy PCI-os hangkártyát, amit nem sajnálsz elgányolni. Így szép is lesz, és ha valami balul sül el, vehetsz másik kártyát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged