- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
razorbenke92 #20048 üzenetére
Meg is rendeltem, majd meghozzák 1-2 hónap múlva, de már várom, Köszönöm. A távirányítós dolog nekem max hangfalat befolyásolna, de nem látom értelmét azzal bajlódnom, mikor a telefonom úgyis nálam van mindig.
Más:
Régebben nézelődtem 90 fokos 24 pin-es tápcsatlakozókat, de max alin vagy ebayen láttam. Most eszembejutott a Merlinhardver és rögtön 2 fajtát is találtam, nekem laikusként csak az tűnik fel, hogy az egyik drágább a másiknál(meg ami oda van írva).
Cooler Master ATX 24-Pin 90°-Adapter
Cooler Master ATX 24-Pin 90°-Adapter kondenzátorralGyakorlatban miben jobb a kondis? Azt vegyem? (Ha kell a konfigom a Cuccaimnál le van írva)
Előre is köszönöm.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Hogy kötötted össze a rendszert a kocsi ajtajával?
-
válasz
Köszönöm a választ, átnézem ezt a sonoff portfóliót, közben a kollégám is mondott valamit amit ezzel csinált meg otthon csak ő wifit említett, de mostmár átnézem mi mit tud.
Igazából 2 kapcsoló a házban van szerintem mindegyik közel a konnektorhoz úgyhogy táp megoldható, a harmadik meg a villanyóraszekrénynél, valahogy ott is megoldanám szerintem, azt amúgy is meg kellene jelenlegi formájában szüntetni mert nem kültéri kapcsoló, szerencsére esőtől védett helyen van, mondjuk vagy 20 éve ott van úgyhogy jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest