Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz SN2O #4490 üzenetére

hali.
    szerintem butaság lenne ezt analóg mérőkkel mahinálni mert:
    1: a pontos procihőt úgysem fogod leolvasni róla, hiszen hova teszed az érzékelőt? a proci meg a hűtő közé akkor még csakcsak, de akkor meg hűteni nem fogsz:)
    2: sokkal egyszerűbb a szoftveres monitorozás, akkor meg tesség venni egy lcd-t ha mindenképp ki akarsz jelezni, nem drága, van már grafikus is,

ha grafikus: nekem is ilyen van, bekötést lehet hozzá buherálni, meghajtani ltp porton, ha nics a lapon akkor vehetsz mellé egy kártyát bagóért. meghajtani lcdstudi-val lehet, és onnantól azt mutat amit akarsz. winamp, hőméárséklet (akár magonként), pőroci memória, vinyó hálózat terhelések, venti fordualtszám, stbstbstb. akár bejövő levelek, akár rss.kompatibilis az everestel, speedfannal, ergo még a táp ágainak a "pontos" értékét is mutatja.

alfanumerikus olcsóbb, de ez karakteres, itt is kb ugyanazt lehet kitenni lcdsmarty és társaival. szerintem többet érsz vele mint egy hegesztett hőmérővel. ha mégis az kell akkor a mutatott kapcs rajz, vagy veszel tacskóban egy autóba szánt kis kütyüt. bár azon csak egy érték fog menni, jobb esetben kettő.

Új hozzászólás Aktív témák