Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bocX

tag

sziasztok!

lehet épp nem ugy modding mint a totyik legtöbb hozzászólás ahogy idetalál, de megpróbálom itt megkérdezni a ti véleményeteket is. szal házfestésről lenne szó, az maradt vissza a többi elektronikai kütyü kész van már

szóval, arról lenne szó, hogy biztos sokan láttatok már neten a bizonyos 'space painting' videok közül jó párat, vagy legalábbis sztem tudjátok mire gondolok. ez az egyik legegyszerűbb módnak tűnik festés szempontjából - hozzáteszem soha nem csináltam ilyet.
    igazából olyan kérdésem lenne, hogy ez a fajta módszer alkalmazható-e a gépházra? itt arra gondolok, hogy ott papírra dolgoznak, na most a házikó fémből van ugyebár. ugyanezek a módszerek bevethetőek (pl az ujsággal festék rétegek leszedése, vagy egyáltalán mennyire maradnak meg az egymásra fujt szinek, vagy a fémen nagyon egybefolynának?
    leszeretném festeni a házam, de valami eccerűbben és mégis azért jól nézzen ki, és azért gondoltam erre a módszerre. asszem most igy ennyi.
    összefoglalva a kérdésem: működőképes-e a dolog, ha igen mikre érdemes figyelni, milyen festéket érdemes venni, és javallatok?! előre is köszi. :R

Új hozzászólás Aktív témák