- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Remélem jó topikban járok
de ha mégsem irányítsatok át légy szíves
InWin 707 házamnál a bekapcsolást végző mikrokapcsoló megadta magát és random bekapcsolt állapotba kerül, aminek következtében lekapcsolgatja a gépet. Kontaktikus spray hatástalan volt a hiba elhárításában, így kénytelen voltam lehúzni az alaplapról és egy régi házból kiberhelt kapcsolóval tudom a gépet éleszteni.
Szeretném kicserélni a mikrokapcsolót, de elektronikai alkatrészek beszerzésében nem vagyok járatos és típusszámot sem véltem a kapcsolón vagy közvetlen a mellette az elektronikai panelen feltüntetve.
Készítettem pár fotót a kapcsolóról, hátha a hozzáértőbbek tudnak javasolni alternatív kapcsolót a helyére:
A segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
de ha mégsem irányítsatok át légy szíves