Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Még anno totál kitörött ez a csatlakozó és kijött a TV hátuljából... én visszaforrasztottam, de aztán ismét kitörött.. olyan hihetetlen megoldással oldották meg, hogy egyben van a TV alaplapjára merőlegesen álló vevőpanellel (tunerrel, mint az a 3 fémdobozos a képen) , konkrétan letörött róla az árnyékolós résznél, aztán már csak a merőlegesen nyákra beálló és odaforrasztott meleg-ér tartotta ott...
Most ismét visszaforrasztottam volna az amúgy hegesztésre szoruló aljzatot, csak már nincs is meg, biztos ügyesen ki lett dobva egy takarítás alkalmával..
Azért a kábel-video-scart átalakításos megoldás nem a legjobb...
Valaki találkozott már ilyennel és sikeresen megoldotta?
Várnék jobb ötleteket, hogy lehetne megcsinálni, lehetőleg az egész tuner kicserélése nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest