Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Backrau
aktív tag
válasz Krystal_s #10733 üzenetére
Én 3X cseréltettem ezt a routert, mert eleinte csak leváltott 4G-re. Utána elkezdte azt a hibát, hogy ha egy pillanatra jelvesztés volt, akkor nem is csatlakozott vissza a hálózatra csak újraindítás után. Váltottam Huawei routerre, ott semmi ilyen probléma nincs, szépen csinálja a dolgát.
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
Yettel otthonnet elöfizum van.
Vettem a routerhez (Huawei CPE Pro 3) külsö mimo antennát, hogy stabilan legyen a 4G+ hálózat, viszont a külsö antennával csak a 20-as sávot akarja fogni, a 3-ast csak nagy ritkán.
A kérdésem az lenne, hogy a routerben hol tudom beállítni, hogy melyik sávokat fogja?
A torony tud 1-es, 3-as és 20-as sávot ill. légvonalban kb. 250 méterre vagyok töle. -
Backrau
aktív tag
válasz blendész #10652 üzenetére
Szia! Nekem ez van, csak 4G+ hálózaton. Hibátlanul teszi a dolgát, teljesen korlátlan. Rá is kérdeztem konkrétan az üzletben, hogy torrenezés is lesz vele, hogy mire számítsak, azt mondták lehet azt is, nincs lekorlátozva mint a telekom esetében. A letöltés 7-10Mb/s, mellette van még 2 beltéri. Annyi, hogy Huawei routerrel kérd, a ZTE routert 3-szor cserélték, de azzal mindig akadozott.
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Yettel tv előfizetésem van és cseréltettem a ZTE routerem egy Huawei B628-350-re, mert az előzővel nem voltam elégedett. Mivel ezen csak egy lan port van szeretnék hozzá egy olyan routert, amin minimum 4, de inkább 5 lan port van. Tudtok olyan routert ajánlani, amivel jól kommunikál?
-
Backrau
aktív tag
válasz Poccc97 #10483 üzenetére
Szia.
Igen, a routeren a wifi lámpa nem ég, de a kábelen lévö eszközök sem müködnek.
Most épp nem otthon vagyok, de a legfrissebb, amit leszedett.
Teljesen véletlenszerüen dobálja el. Tegnap például egyszer sem, ma tv nézés közben kétszer is.A pingelés nem tudom mi, de utánaolvasok. Cellazárolást nem próbáltam, de ennél nem is lehet, vagy nem találtam ilyen beállítást. 4G+ és 4G között szokott váltani.
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Yettel otthonnet előfizetésem van két ZTE beltérivel és ZTE routerrel. Olyan problémám van, hogy időnként eldobja a wifit, de igazából olyankor egyáltalán nincs internet. Ezt főként akkor tapasztalom, mikor abszolút nincs adatforgalom, de előfordult már ettől függetlenül máskor is. Routert és sim kártyát cseréltek, egy ideig jó is volt, azt hittem megszűnt a hiba, de megint csinálja naponta többször is. Valami megoldás van erre? Mert lassan azon a határon vagyok, hogy amíg lehet ingyenesen visszaadom nekik a fenébe.
-
Backrau
aktív tag
válasz csernak75 #10434 üzenetére
Nem vált vissza. Yettel tv-t is igényeltem két beltérivel, ha minden megy, meg letöltést is kapcsolok, akkor is marad a 4G. Ha levált 4G-re, akkor ott is marad. Még esetleg megpróbálok egy olyat, hogy felviszem a routert a padlásra, egy kábelel összekötöm egy másik routerrel és megnézem akkor megtartja-e a 4G+-t.
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Adott egy yettel otthonnet szolgáltatás ZTE MF297D routerrel. Eddig meg vagyok vele elégedve, viszont, ha 4G+ helyett sima 4G-t használ, akkor elég gyenge. Megoldható valahogy, hogy csak a 4G+ hálózatot használja.? Ha nem akkor tudtok ajánlani kültéri antennát? (A torony légvonalban 200 méterre van) Köszönöm szépen a segítséget!
-
Backrau
aktív tag
válasz totron #10394 üzenetére
Sziasztok!
Kicsi tapasztalatmegosztás, illetve egy kérdést is szeretnék megfogalmazni.
Kb. 2 hete előfizettem a yettelnél az otthon net szolgáltatásra tv-vel együtt (Router: ZTE MF297D) . Első tapasztalatok alapján nagyon jó. Az internet elég stabil még sima 4G-n is, de 4G+-on nagyon ütős (60-100 MBit között szaladgál). Két ZTE beltérit rendeltem a tv-hez, az egyik kábellel csatlakozik a routerhez, a másik pedig wifin. Hát képminőségben lehetne javulás, de már utam 8-at fizetni a T-nek, csak tv szolgáltatásért. Az android rendszer nem rossz hozzá, de nekem szokni kell.Itt jönne pár kérdés.
A router váltogat 4G és 4G+ között. Be lehetne állítani, hogy fixen csak a 4G+-on legyen? (Egyelőre áthelyezni nem akarom a routert) Próbáltam az LTE Manager appal rácsatlakozni, mint a régi Huawei routeremre, de nem tudok belépni. Kérnék egy kis segítséget, hogy ha lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete írtam egy problémáról, ami látszólag megoldódott. A hibát lentebb csatoltam, amit lentebb olvashatjátok is.
"Telekomos korlátlan mobil netem van dupla sim-mel. A második sim egy huawei b535-232a wifis routerben van, erről megy az otthoni internetem. A PC kábelen keresztül van összekötve, a többi eszköz wifin csatlakozik. A probléma az, hogy főként mostanában elég lassú, akadozik, megszakad a net. Ha megy normálisan akkor van, hogy 5-6 MB/s megy a letöltés, viszont a böngészés nagyon lassú."
A hiba főként sávváltással megoldódott. B28-ról B20-ra. Az eredmény legrosszabb esetben is 5-10 Mbit, de ilyen már ritkán van. 50-100 Mbit között van legtöbbször.
Ami viszont nem oldódott meg, hogy PC-n böngészőnél elég sok akadás van. Nem tölt be weboldalakat, vagy nagyon lassan. Ez rendszeresen előfordul, ami baromi idegesítő. Ez ellen lehet tenni valamit?
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
Telekomos korlátlan mobil netem van dupla sim-mel. A második sim egy huawei b535-232a wifis routerben van, erről megy az otthoni internetem. A PC kábelen keresztül van összekötve, a többi eszköz wifin csatlakozik. A probléma az, hogy főként mostanában elég lassú, akadozik, megszakad a net. Ha megy normálisan akkor van, hogy 5-6 MB/s megy a letöltés, viszont a böngészés nagyon lassú.Amiket próbáltam:
- Áttettem több helyre is a routert.
- Sim kártyát cseréltek kétszer.
- Hálózati hibát nem tapasztaltak a toronynál, ami tőlem kb. 300 méterre van.
- Vettem a routerhez jelerősítő antennát.Ha lennének ötletek, akkor szívesen meghallgatnám, vagy ha valakinek hasonló routere van, annak mi a tapasztalata vele? Esetleg cserélni kellene valami komolyabbra?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest