- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Sziasztok!
Van két csomagajánlatom szerinettek jó ár/érték arányúak?
1. 1970Ft / hó 100 perc bárhova 400mb net hálón belül korlátlan beszélgetés
2. 2980Ft / hó 250 perc bárhiva 1gb net hálón belül korlátlan beszélgetés
Köszi -
Dave79
tag
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani a katolikus T-s foltta csomagjait?
Köszönöm szépen

-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Kialakult végre a flottacsomagom.
Bruttó árak:
- 1760 Ft / Hó,
- 1270 Ft lebeszélhető hálón belül ( 100 perc )
- 12,7 Ft / perc ( percalapon
),
- 50 perc belföldön
- 50 Mb net ( ha elfogy 32k-ra lasítva).
- 0 Ft flottán belülEgész használhatónak tűnik.
-
Dave79
tag
Vodafone generál flotta 4-es tarifáról tud valaki valamit?
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Saját flotta. Nem tudsz belépni. 2 év hűség. Nincs költsége. Saját néven van.
-
Dave79
tag
Tudtok olcsóbb flottát?
Bruttó: 1760 FT havonta: 100 perc hálón belül 50 perc bárhova 50MB net 11Ft / perc 19 Ft / SMS.
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Sziasztok!
MEOSZ tagoknak csak a vodafone akadálymentes flotta létezik?.
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Mivel Én nem kaptam semmit írásban így nem veszem komolyan.
-
Dave79
tag
Nem értem van aki kapott van aki nem? Hogy van ez?
-
Dave79
tag
Én még nem kaptam a számlával semmilyen ÁFSZ módosítási infot, szerintetek lehet hogy ez a flott(NOE) kimarad vagy csak később kapom meg?
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
1 HSZben van elég sok flotta azt nézd át.
-
Dave79
tag
Ennek nem sok értelme van szerintem, pont ezért találtál ki a pártoló tagságot...
-
Dave79
tag
Sikeresen csatlakoztam NOE-hoz

-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Én megtaláltamn a flottámat a NOE nyert nálam.

-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Ha lehet áruld már el azokat a flottákat ahova ingyen lehet belépni, és használható flotta is.

-
Dave79
tag
Akkor meg mit téped itt magad, segíteni akarunk, de neked semmi nem jó.
-
Dave79
tag
Még is jó a fizetős?

-
Dave79
tag
Ha ennyire jó kell akkor áldozni kell rá, ezt senki nem fogja ingyen adni.
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Azt Én is szeretnék.
-
Dave79
tag
Fura hogy semmi elérhetőség csak egy szám ,és szerintem nem saját néven van a szerződés
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
NOE tarifát tud valaki?
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Most látom Vitamax Tuning, nem olyan rossz még flotta viszonyokban sem. Nem értem hogy 12 éves előfizetőként miért nem tudok hasonló ajánlat közelébe se jutni?
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Lehet hogy a MOLon kívül más is megkapja ugyan azt az előfizetési csomagot?!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- IKEA MITZON íróasztal
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

MADcat
Dr Bubo