- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
68039 - 67901
68887 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68039 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Carline
őstag
-
4Grider
félisten
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Ez a 25 GB-s csomag 5G-n is elérhető? Mert ott annyi van hogy a max elérhető sebességgel.
Igaz, tényleg ezen nincsen speedlimit. Szerintem nincs 5G bár ez nem derül ki. De jellemzően DSS 5G úgyis ez nem olyan mint a Yettel 5G-je.
Ennek annyi az előnye a Netfone-al szemben hogy a One maga a szolgáltató.
Tulajdonképpen itt is a szolgáltatóval szerződsz. Amúgy meg a 4iG tulajdona már a Netfone is.
Lóvé, technika ott van mögötte.Plusz én azt olvastam hogy One kártyát/számot hosszadalmas Netfone-hoz áthordozni.
Igen de olyan beszámoló is volt már akinek egy hét alatt lement. De mi van ha kettő hét alatt megy le, elvileg részarányosan számlázódig a régi..... -
Ginbo
csendes tag
Sziasztok, hol lehet yetteles csak adatkártyát, kb 10-20Gb körüli adatmennyiséggel a legolcsóbban előfizetni.
Köszi a segítséget. -
pdr755
aktív tag
Ez a 25 GB-s csomag 5G-n is elérhető? Mert ott annyi van hogy a max elérhető sebességgel.
Ennek annyi az előnye a Netfone-al szemben hogy a One maga a szolgáltató. Ezt szerettem a régi yetteles KÜF-ben is.
Plusz én azt olvastam hogy One kártyát/számot hosszadalmas Netfone-hoz áthordozni . -
trec12
addikt
Ahogy néztem 6085 Ft/hó a korlátlan beszéd + 25 GB net. Ezt én nem érzem sz@rnak.
Nem az de viszonyítás kérdése. A Netfone-KÜF csomag kínálata nekem jobbnak tűnik, főleg mert sem hűség sem sebesség limit nincsen aztán még ingyen sms-ek is vannak. Na meg az 5G is alap és a Netfone-osok kivételével - de a csomagok zöme azonos áron ott is elérhető - bárki szerződhet. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Mate
nagyúr
Hívott ma a nő. Mondtam, hogy egyelőre nem érdekel a dolog. Nem rossz az ár, de egyelőre nem váltanék, mert elég a kevesebb net olcsóbban, ami most van. Mondta, hogy jó, de megszűnik nem lesz telefonom. Jeleztem semmi gond, majd számlán úgy is jelzik ha jól tudom 60 nappal előtte, akkor ráérek váltani. Erre kicsit felhúzta magát, hogy jó én nem tudom miként működik, de akkor viszont hallásra és letette
-
Carline
őstag
Ahogy néztem 6085 Ft/hó a korlátlan beszéd + 25 GB net.
Ezt én nem érzem sz@rnak. De írjátok meg ha van ilyen publikusban olcsóbban.
Auchant néztem ott 5271 Ft/hó a korlátlan beszéd, de a net csak 6 GB (a bővítőkkel már elég drága lenne)
A Bestfleetnél a korlátlan beszéd + 5 GB net 6779, ue. 20 GB nettel 7904 Ft.
Keresztgyereknek keresek korlátlant minél több nettel.Azért az is durva, hogy amit a Máv adott kártyát korlátlan beszéd + 20 GB az a telekom app szerint 1702 Ft/hó még ha ez nettó ár akkor is.
-
4Grider
félisten
1 millió horgászkártyát adtak ki, azt tehát boldog-boldogtalan igényelheti 5 évre 2200 Ft-ért. Nyilván ha egy ekkora flotta túl jó ajánlatokkal dolgozik, agyonvághatja a publikus lakossági csomagokat. Szóval abszolút nem volt cél, hogy a horgászflotta bármelyik szolgáltatónál is jó árakkal dolgozzon.
-
kano
nagyúr
-
pdr755
aktív tag
-
zzola
titán
-
zzola
titán
Régebben (1-2 éve) telefonon is adtak ki információt általános ügyfélszolgálaton, nem tudom jelenleg ez hogyan van. Covid idején nem igazán foglalkoztak a flotta jogosultságokkal, utolsó információm szerint manapság már igen, szóval könnyen lehet, hogy csak jogosultság igazolásával fogják megmondani a díjcsomagokat. Nagy valószínűséggel sebesség korlátosak az olcsóbb csomagok (5-10 Mbit/sec).
-
pdr755
aktív tag
-
4Grider
félisten
-
pdr755
aktív tag
-
4Grider
félisten
-
csako
veterán
-
pdr755
aktív tag
És ezt hol tudom megnezni? Régen foglalkoztam vele a horgaszjegy.hu oldalon be tudok lépni a profilomba de ott nem találtam semmit a kedvezményekről.
Van ilyen flotta engedély amit a yettel szokott kérni és sok esetben magamnak elő tudom állítani vagy be kell menni személyesen a horgászkártyával egy one ba? -
4Grider
félisten
-
pdr755
aktív tag
-
zzola
titán
-
pdr755
aktív tag
Egyelőre csak érdeklődnék:
van olyan One flotta (nyilvánosra gondolok) ami nem One "reselleren" (azaz Netfone és hasonlók) keresztül működik?
Egy One kártyát (feltöltős) vinnék be.
Vagy alapvetően jobban járok, ha átviszem Yettelhez Auchanos flottába? (Egy yetteles előfizetésem már van) -
ggabor02
aktív tag
Nekem is ott van 2 előfizetés+2 adatmegosztó.
Egyszer hívtak a megszűnés előtt. Azóta semmi.
Nekem az egyik korlátlan (BUMM) csomagon elég sok beszéd (16-17 óra) van, akkor is azt mondták, hogy csak sokkal kevesebb lebeszélhetőséggel lenne új csomag. Azt elhasználva pedig valami brutálisan magas percalapú percdíj. Mondtam, hogy az nem játszik, az ajánlott percdíj negyede is sok.
-
axioma
veterán
franc se tudja, azt gyanitom csak a neve es/vagy a valaszthato netbovitesek
dolgozom, hetvegen irok emailt, remelem reagalnak jovo het elejen -
Baltazár123
őstag
-
4Grider
félisten
Zugügyvédek ezt úgy intézik, hogy határozatlan idejű szerződést kötnek az ügyféllel magasabb havidíjra, majd felajánlják 10 hónapra az ettől 25%-al kedvezőbb árat, ha hűséget vállalsz. Ilyenkor azt mondják, hogy az alap szerződésed határozatlan idejű, ergo nem vonatkozik erre az ügyletre az eht. Hatóság előtt vagy bíróságon nyilván nem állja meg a helyét a dolog, de látszik, hogy a nagyok közül több is kijátssza a törvényt azzal, hogy az utolsó hónapokra már nem adnak kedvezményt a határozott idejű szerződésben. A jogalkotó szándéka egyértelmű volt: Ne lehessen beetető árakkal ügyfeleket elhappolni a többiektől (a határozott időre csak akkora kedvezményt adjanak cserébe a szolgáltatók, amit később is fel tudnak vállalni +infláció).
-
bp15
junior tag
-
4Grider
félisten
A chatgpt-t tudni kell, hogy hogyan kérdezd, mert senki helyett nem gondolkodik.
Az eht tartalmazza a kitételt már vagy 10 éve, az adott rész kivonata itt található:
https://nmhh.hu/media-es-hirkozlesi-biztos/kisokos/elem/65/A_hatarozott_idotartamu_szerzodes_lejartat_kovetoen_letrejovo_hatarozatlan_ideju_szerzodes_az_azt_megelozo_szolgaltatoi_tajekoztatas
A lényeg a "a határozott időtartamú szerződés helyébe az időtartam elteltével határozatlan időtartamú szerződés lép, az ebben meghatározott szolgáltatási feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi feltételeknél" részben van.
Ha így kérdezed az ai-t, akkor már meg fogja találni az eht-ban az adott paragrafust. -
axioma
veterán
Jott valasz a Yetteltol. Szerintuk oktober 30-an modosult a szerzodes az Auchan-nel, es arra utalnak, hogy nem 8GB netcsomag van mar, es az uj feltetelek igenybe vetele erdekeben szukseges uj csomagra valtani (legyen az barmi is). Erdeklodjek a cegemnel. Megallapitotta'k hogy ossze-vissza beszeltek az ugyfelesek (nyilvan nem igy hangzott, hanem eufemizalva), es azt irjak, hogy "fontos hogy elegedett legyek" jovairaskent kapok 1 ho vegtelen netet. Ami kivancsi vagyok, hogy 1 ho lesz-e, vagy 1 ho ingyen-e, mert a yettel fiokomban 15-en megujul jelzessel van... de elhiszem hogy ez csak megjelenitesi logika miatt ilyen. Majd kiderul.
Az Auchan me'g mindig a regi csomagokat hirdeti. Lehet csinalok egy kamu fiokot es bemegyek a yettelhez a flottaengedelyevel, hogy mik kozul valaszthatok...
Ami fura, h a keszulekvasarlas is novemberben volt, akkor nem kellett volna az uj csomagra atrakjanak amiatt is?
-
trec12
addikt
Nincs ezzel baj értem én a szolgáltatókat is de ahogy elnézem az "emelést úgy oldják meg", hogy inkább újabb hűségben akarják tartani az ügyfeleket kedvezőbb árért cserébe. Sőt ezért speckó árakat is dobnak néha nehogy vitorlát bontson az ügyfél....

Netfone-tól is jött sms újabb 10 hóért marad az ár - több mint egy éve hűség nélkül futott már a csomag - ami sokkal kedvezőbb a most futó aktuális csomagárnál.
-
bp15
junior tag
-
trec12
addikt
-
bp15
junior tag
-
4Grider
félisten
A one/telekom úgy játssza ki a törvényt, hogy 12 hónap a hűség és ad a hűségidő elején x hónapra kedvezményt a havidíjból. A Netfone ilyesmire nem ad, náluk 10 hónap a hűségidő, és vagy hosszabbítasz, vagy emelnek. Nyilván ők is kedvezményt adnak az első 10 hónapra, ott szúrják el, hogy a végén rögtön emelni akarnak annak, aki nem ír alá újabb hűséget (aztán még újabbat és így tovább).
Már rég meg kellett volna változtatni a jogszabályt, mert várható volt, hogy kijátsszák a szolgáltatók. Csakhogy mostanában nem cél a jóárasítás, mert szüksége van állam bácsinak minden ÁFA Ft-ra. -
zzola
titán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Mate
nagyúr
-
kano
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
dzf007
senior tag
-
4Grider
félisten
-
qnadam
veterán
anélkül se szimpatikus társaság, számomra továbbra is értelmezhetetlen, hogy az ászf-ben nincsenek benne a tényleges díjcsomagjaik, és ez sokak szerint így egészen rendben van

de tényleg mindegy is, nem lenne olcsóbb, mint a mostani, akkor meg minek hordozzam át a számom egy gyengébb hálózatra, ahol még a saját ügyfeleiknél is hátrébb lennék sorolva. -
dzf007
senior tag
-
qnadam
veterán
-
martongunar
aktív tag
-
dzf007
senior tag
-
melodie
tag
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
wwhy
veterán
A kedvezoflotta üfsz szokott válaszolni az ímélekre
Lassan egy hete várom a válaszukat, írtam több ímélt is, de se kép, se hang :/
2 előfizut szeretnék kötni, de ezek szerint nekik nem sürgős
-
melodie
tag
A Yettel Flotta Flexi Pro csomag esetében mennyi lehet a kötbér mértéke? 2025.07.22. a szerződés kezdete 11 hó hűséggel.
Ha valaki ismeri vagy belefutott ilyen helyzetbe, kérem ossza meg tapasztalatait. Az ügyfélszolgálat sajnos csak terel és pontos összeget nem közöl. Köszönöm előre is… -
dzf007
senior tag
-
qnadam
veterán
-
4Grider
félisten
-
odipapa
senior tag
-
RoyalAirForc
senior tag
-
trec12
addikt
-
enginev3.0
félisten
-
kano
nagyúr
-
kl122
tag
-
Avayasoft
aktív tag
-
Mate
nagyúr
-
4Grider
félisten
Ha kivezetnek egy díjcsomagot, akkor a számlán előzetesen értesíteniük kell (nincs kivétel). Nyilván eddig is, ezután is próbálkozni fognak.
Az internet megosztó 25 GB netre még működhet, a korlátlan net megosztóját számolták fel véglegesen már jó pár éve. Az aktuális adatmegosztók nem roaming képesek. -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Régi, yetteles KÜF-ben van 3 előfizetésem +1 internet megosztó kártyám.
Párszor már hívtak, hogy megszűnik stb., de mikor mondtam, hogy tudtommal csak zárt a csomag, meg amúgy is majd értesítenek levélben, akkor elköszöntek. Ma viszont azt mondta a hölgy, hogy eljött a levél ideje és megszűntetik a csomagokat. (Nem tudom, hogy csak jobban belement a kamuba, vagy tényleg.)
A lényeg, hogy egész baráti ajánlatot rakott le az asztalra. 25GB net +200 perc lebeszélhetőség, egymással ingyen beszéd havi 5000-ért. Az internet megosztómhoz meg nem nyúl.
2 kérdés merült fel bennem.
1. Tényleg megszűntetik a csomagokat, vagy simán kamuzik?
2. Internet megosztó valóban tovább tud menni lakossági csomaggal? -
kano
nagyúr
-
trec12
addikt
Ha ki is mondták nyilván dolgoznak és dolgozni is fognak rajta. Piaci felzárkózás ígérgetéssel nem fog menni.
-
4Grider
félisten
Logikus, de hálózatfejlesztés mindig van, itt az a kérdés, hogy az éves szinten a bázisállomások hány százalékát és milyen mértékben érinti. Amióta megvették, a one sokkal többet fejlesztett, mint előtte a voda évekig, de nyilván a sok éves lemaradást nem fogják tudni behozni még egy darabig.
-
enginev3.0
félisten
-
trec12
addikt
Mikor megjelentek az új boxok volt egy kis hype akkor mondta a One Magyarország lakossági vezérigazgató-helyettese az alábbit:
Idézet a cikkből:
"Elismerte, hogy a mobilpiacon nagyobb elmaradást kell behozniuk, a következő időszakban erre a szegmensre helyezik a legnagyobb hangsúlyt." /cikk közepe táján van/ -
Avayasoft
aktív tag
Amikor megvették a Vodafonet már akkor írtam, hogy hálózat fejlesztés nem lesz, mert a vásárlást hitelből fizették. A hitelt és a kamatait vissza kell fizetniük, plusz még lapátolni is kell a pénzt a haveroknak. Nem jut fejlesztésre ezek mellett. Esetleg majd ha a hitelt visszafizették.
-
whbear
őstag
-
4Grider
félisten
-
FattyDove
őstag
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
Ami mostanában vagy küldi a hívószámodat, vagy nem, esetleg helyette mindenféle egzotikus országok hívószámait. Hazai
vodaone számok mostanában pont nem hívhatóak a legelterjedtebb (Dellmont) klónokkal. -
FattyDove
őstag
Ja, pl 150/50-es speed limitet, meg olyan ótvár szar hálózatot, hogy itt nálunk konkrétan a burger kingben NINCS térerő, ha az önkiszolgáló kassza mögé ülsz le. De akkor sincs, ha bemegyek a raktárunkba. Yettelnek ott pl 5G van... Telekomnak 4G, de mindkettő majdnem full térerőn. Nálam meg cuki edge hálózat.
Vagy ha ez a "prémium", akkor milyen a mezei? Rakás hulladék lett a KÜF.
-
whbear
őstag
Mi az a premium tömörítős applikáció?
-
Baltazár123
őstag
Erre találták ki a voipot. Nézz utána a szaktopikjában vagy a neten, mert ide nem illeszkedik szorosan, csak megemlítem, mint alternatíva. Annyiban kapcsolódik, hogy kell neki net, ami ha telefonról beszélünk mobilnet praktikusan, bár otthoni wifiről is megy. Érdemes megemlíteni, mint talán az egyik legolcsóbb alternatíva a külföldre telefonáláshoz, de még belföldre is versenyképes lehet bizonyos csomagokkal szemben.
Nekem a voda hálózaton is teljesen jól fut, még úgy is, hogy nem vettem meg (= nem fizettem elő) a prémium tömörítős applikációra, az ingyenessel használom, ami többet forgalmaz.
-
4Grider
félisten
-
balika21
tag
-
4Grider
félisten
-
balika21
tag
-
ACE-
addikt
-
bp15
junior tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
trec12
addikt
KÜF Prémium One hálózatot használ. Nem én mondom, a tulaja mondja mindig így.
Állítólag azért prémium mert nincsen speedlimit ill. alap az 5G nem úgy mint ezek a One-nál, megy a VoWiFi is...
Mondjuk ettől függetlenül is ez sokkal jobb deal mint publikus One csomagot választani....
Szvsz ha valami inkább prémium az a Yettel hálózata.
-
wolf88
aktív tag
-
balika21
tag
Sziasztok.
szeretném a segítségeteket kérni, javasoljatok nekem díjcsomagot. Jelenleg egy Yettel flotta kártyát használok.
A flottában 200 perc, és 10 GB adat van, ez 2300ft, de kevés a net. Jól jönne 15-20 GB, nem sokkal drágábban, a jelenlegi flottában 25 GB 4300, míg 200GB-al 5200Ft lenne, mondjuk nekem annyi nem kell
Fontos lenne még hogy EU1-es telefonálás is jó árban legyen, sokat hívok külföldi számot.KUF-nél van Netfone aktív ami tetszik, ott 19ft az EU1 de nem tudom milyen hálózatot használ, van ennél jobb?

-
Thanatos0510
csendes tag
Akkor köszönöm szépen

-
mtx1111
tag
Nyugi, nem kell vásárolnod, nem szűnik meg.
-
Thanatos0510
csendes tag
Ha jól értem, az Auchanos-nál én csinálhatok kártyát meg be is léphetek ez oké, de mivel tőlem kb 80-100km-re van a legközelebbi Auchan ezért havonta nem biztos, hogy tudok vásárolni ott így nem szűnik meg a kártya? Vagy erről valaki tud valami információt adni?
-
orbangeza90
csendes tag
-
4Grider
félisten
Az a bekezdés a mostani yettel ügyfeleknek szól, akik jóárasított korlátlan mobilnet opciót szeretnének az előfizetésük mellé, mivel a yepp-re nem lehet még egy ideig yettelesként váltani (nyilván üzletpolitikai megfontolásból).
A yepp hangcélú csomag, mert az aktív időszakban felhívható számot ad. Aki hívni is akar róla, annak minimum plusz 1490 Ft-ért opciót kell vásárolnia. -
axioma
veterán
hm, annak meg mi ertelme ha ugy hirdetik, hogy meglevo elofizu melle?!? persze elhiszem, siman lehet hogy ennyire szarul pozicionalnak egy termeket...
@qltsar: nalam se fizikai uzletes se a tel. ugyfelszolgalatos nem maradt rajta... a bekapcsolasrol se sms se email nem jott, csak kikapcsolaskor hogy elfogyott.
Penteken rauszitottam oket az ufsz beszelgetesek lehallgatasara, tudja mar a jobb kez, mit csinal a bal, mert valtakozva mondtak hol ezt, hol azt. -
qltsar
veterán
Ah, elsiklottam felette.
Engem is szivatott anno a Yettel a megujulo mobilnettel.
3. honaptol lett allandora bekapcsolva, 2x kellett felcsorognom oket, csak ugyfelszolgalat tudja kapcsolni (tudta?), a Yettel alkalmazasbol elvileg nem a flottahoz tartozo kedvezmenyes csomagokat lehet kapcsolni.
Hangsulyozni kellett, hogy MEGUJULO mobilinternetre van szuksegem, igy lett levonva a 3. honaptol vegre, elotte fordulo nap utan kikapcsolt, es visszatert az alap Flexi+ dijcsomagomban foglalt adatkeret (1GB azthiszem).
-
AnonymusX
őstag
Az eredeti hozzászólása alapján abban van éppen, és így szívatja a Yettel.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
-
4Grider
félisten
-
axioma
veterán
-
AnonymusX
őstag
-
trec12
addikt
-
axioma
veterán
Koszi, jogos! De mar 3 munkaoram van bennuk ufsz telefon, es meg mindig nem jutottak semmire, a net meg kene. (Majdnem rendeltem egy 7 probanapos yepp-et addig. De csak fe'l vesem bealdozasaval (= barhol korlatlanul szarra reklamozhatnak, ha csak a tel.hivast kiveszed - egy nem beszedcelu kartyan! - mar inaktivva valik a tovabb gomb) lehetne rendelni, [aminek elozmenye hogy penteken hivtak azzal hogy a flottakon nincs kedvezmeny de o lakossagiban ad 30%-ot, mintha madar lennek] szoval csak anyaztam egyet ujfent rajuk, es igy 30 ev utan elkezdem a levalast roluk).
Kuf netfone (huseg nelkuli csak adat 12 vagy 40 GB) tud e-sim lenni? Fizikai nem jo, max. aktivalasnyira (meg esim lehetne instant, az most jol esne).
-
4Grider
félisten
-
zeon.hu
nagyúr
Kösz nektek, akkor egyelőre várok vele.
-
whbear
őstag
-
RoyalAirForc
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
Meglévő IQPRO adatkártya helyett kérhető eSim?
-
qltsar
veterán
-
4Grider
félisten
Az Auchan flottába egy yetteles számot bevihetsz.
-
Thanatos0510
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan flottát ahol Yettel-ben tudnék maradni és készüléket vásárolni? (Jelenleg is Yetteles vagyok) -
qnadam
veterán
melyik cég esimjeit árulják?
-
orbangeza90
csendes tag
-
whbear
őstag
-
axioma
veterán
Auchan flotta valtozasokrol van barmi info? Volt egyaltalan, vagy fogalmatlan az ugyfelszolgalat?
Me'g a nyaron mentunk at egy lezart flottabol, es kozben uj munkahelyem lett (a regi fizetett egy masik sim-et netre), meg kozben kellett nekem egy telefon es mivel keznel volt, ugyse valtok tarifat, netet megerositette hogy lehet rajta cserelgetni, kihoztam (ocska samu, szoval nem olyan nagy a buntije se).
Megprobaltam a flottas 8GB-ot hozzarakni nov. 14-en, de par nap mulva leszedtek rola. Ugyfeles szerint rossz kodokon van az elofizum, ir a kozpontnak. Kozpont tegnap valaszolt, hogy minden rendben, rendelhetem a plusz netet. Me'g este 1220-n megrendeltem. Ma megint kikapcsoltak.
Allitolag az auchan flotta me'g ugyan kotheto, de az a csomag amiben vagyok, az konkretan nem. Persze akarhogy nezem, a neve is, ara is ugyanaz (legalabbis az auchan bizalomkartya programban).
Most akkor volt valtozas? Ha igen, mikor? Delutan 14.40 es este 19.41 kozott csak nem... (Kozpont levele vs. netrendeles hivasa).Akar az is bekavarhat, hogy korabban valoban egy lezart flottacsomagban voltam, de az ugyfeles valtig allitotta, hogy a mostani, Auchan-os lett lezarva (de okt.22 telefonrendeles alapjan akkor me'g tuti nem - bar megrendelni a netet is megtudom, de utana megszuntetik; a bennefoglalt mar elfogyott).
Any idea? -
8
őstag
legolcsóbb esim mobil használtan, befogod routernek
-
martongunar
aktív tag
-
bp15
junior tag
valaki tudna nekem itt, vagy privátban infót adni a DPI kondícióiról?
Köszi -
Baltazár123
őstag
-
maximuss
tag
Sziasztok! Nekem is van még KÜF-ös Bumm a Yetinél és kellene vmi hasonló Yetis csomag, melyik flottát ajánljátok?
-
FattyDove
őstag
Melyik szolgáltatásnál van eSim? Én pár hónapja jöttem át a régi Yettel-es KÜF-től (már megbántam, mert egy hulladék a voda), de akkor még nem volt e-sim.
-
orbangeza90
csendes tag
-
kisuttoro
kezdő
Küf világnetnél mi a beállított apn?
-
trec12
addikt
Ha a One-os KÜF-re gondolsz hát a Yettel hálózatához képest ugye tudod....
Amúgy ár-értékben teljesen rendben vannak nem biztos, hogy jó döntést hoz aki direktbe a One drágább és speedlimites csomagjaiból választ.
Az eSIM az a nemzetközi net? Mert nincs sem a Netfone-nál sem a Tarr-nál. -
orbangeza90
csendes tag
-
trec12
addikt
-
z67
őstag
-
trec12
addikt
Nincs, sajnos csak lakosságinál van tört a Yettelnél. Nem sportszerű de ez van. Én is váltok dolgozóiba (Yettel) Ha kérem előre berögzítik egy általam kívánt napra a hordozást. Nyilván számlaforduló előtti dátumra kérem nehogy elinduljon az új számlázási ciklus. Különben úgy járnék mint te. Még van jó 3 hetem a fordulóig.
-
z67
őstag
Van tippetek arra, hogy amikor elhordoztattam a Küf-ös BUMM csomagomat a Yetteltől, akkor a hangcsomagot miért egész hónapra számlázták? Nem férek hozzá már az ÁSZF-hez, lehet, hogy nincs tört havidíj ebben a csomagban? Az adatot tört hónapra számolták.
Köszönöm!
-
4Grider
félisten
Ha így lenne, nem lehetne a one tucatnyi 3500 MHz-en működő 5G helyszínén közel 1 Gbps letöltési sebességet mérni. A one 5G hálózata viszont 98-99%-ban 700 MHz alapú. Azon pedig elég nehéz 150/50 Mbps felett mérni bármelyik hazai hálózaton. A yettel azért tudja megoldani akár 4G-n is az e feletti sebességet, mert nagyon sok milliárdot beletolt a rendszerének fejlesztésébe az elmúlt 4 évben és ez nagyon sok helyen az optikai felhordó hálózat kiépítésével is járt. Itt többnyire mikrós a háttér, sokszor több bázisállomás van mikrón sorba fűzve. Nyilván hogy a végére is jusson, nem lesz egy bázisállomáson sem elosztható 1 Gbps.
-
enginev3.0
félisten
-
FattyDove
őstag
Semennyire, de kapsz 150/50-es limitet, amiről szó sincs a szerződésben
Új hozzászólás Aktív témák
-
68039 - 67901
68887 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68039 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Autós topik
- Energiaital topic
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Háztartási gépek
- Visszatér a legendás trilógia? – Újabb Halo-remake-ek készülhetnek a háttérben
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- (819.000Ft+ÁFA, 2 év Garanciával) MSI GeForce RTX 5090 VENTUS 3X OC 32GB GDDR7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
ez alapján pluszban kell kérni tehát nincsen alapból 5G.

Lassan egy hete várom a válaszukat, írtam több ímélt is, de se kép, se hang :/ 

MADcat