- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Auchan flotta valtozasokrol van barmi info? Volt egyaltalan, vagy fogalmatlan az ugyfelszolgalat?
Me'g a nyaron mentunk at egy lezart flottabol, es kozben uj munkahelyem lett (a regi fizetett egy masik sim-et netre), meg kozben kellett nekem egy telefon es mivel keznel volt, ugyse valtok tarifat, netet megerositette hogy lehet rajta cserelgetni, kihoztam (ocska samu, szoval nem olyan nagy a buntije se).
Megprobaltam a flottas 8GB-ot hozzarakni nov. 14-en, de par nap mulva leszedtek rola. Ugyfeles szerint rossz kodokon van az elofizum, ir a kozpontnak. Kozpont tegnap valaszolt, hogy minden rendben, rendelhetem a plusz netet. Me'g este 1220-n megrendeltem. Ma megint kikapcsoltak.
Allitolag az auchan flotta me'g ugyan kotheto, de az a csomag amiben vagyok, az konkretan nem. Persze akarhogy nezem, a neve is, ara is ugyanaz (legalabbis az auchan bizalomkartya programban).
Most akkor volt valtozas? Ha igen, mikor? Delutan 14.40 es este 19.41 kozott csak nem... (Kozpont levele vs. netrendeles hivasa).Akar az is bekavarhat, hogy korabban valoban egy lezart flottacsomagban voltam, de az ugyfeles valtig allitotta, hogy a mostani, Auchan-os lett lezarva (de okt.22 telefonrendeles alapjan akkor me'g tuti nem - bar megrendelni a netet is megtudom, de utana megszuntetik; a bennefoglalt mar elfogyott).
Any idea?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
MADcat
Dr Bubo