Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

Auchan flotta valtozasokrol van barmi info? Volt egyaltalan, vagy fogalmatlan az ugyfelszolgalat?
    Me'g a nyaron mentunk at egy lezart flottabol, es kozben uj munkahelyem lett (a regi fizetett egy masik sim-et netre), meg kozben kellett nekem egy telefon es mivel keznel volt, ugyse valtok tarifat, netet megerositette hogy lehet rajta cserelgetni, kihoztam (ocska samu, szoval nem olyan nagy a buntije se).
    Megprobaltam a flottas 8GB-ot hozzarakni nov. 14-en, de par nap mulva leszedtek rola. Ugyfeles szerint rossz kodokon van az elofizum, ir a kozpontnak. Kozpont tegnap valaszolt, hogy minden rendben, rendelhetem a plusz netet. Me'g este 1220-n megrendeltem. Ma megint kikapcsoltak.
    Allitolag az auchan flotta me'g ugyan kotheto, de az a csomag amiben vagyok, az konkretan nem. Persze akarhogy nezem, a neve is, ara is ugyanaz (legalabbis az auchan bizalomkartya programban).
    Most akkor volt valtozas? Ha igen, mikor? Delutan 14.40 es este 19.41 kozott csak nem... (Kozpont levele vs. netrendeles hivasa).

Akar az is bekavarhat, hogy korabban valoban egy lezart flottacsomagban voltam, de az ugyfeles valtig allitotta, hogy a mostani, Auchan-os lett lezarva (de okt.22 telefonrendeles alapjan akkor me'g tuti nem - bar megrendelni a netet is megtudom, de utana megszuntetik; a bennefoglalt mar elfogyott).
    Any idea?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés