Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Ipadipad #978 üzenetére

Nekem úgy tűnik, hogy Shader általánosságban írt ezekről a kütyükről, ezért lenne néhány kiegészítésem. Ami a DVI -t illeti, én az összes kütyümet így használom és kép eddig majdnem mindegyikkel volt azonnal. Csak a 808 -on kellett kernelt mókolni. A hang már nem ennyire egyértelmű. Legalábbis analóg kimeneten. Nekem a Measy így nem ad ki hangot, de pl. a KR42 igen, de csak a saját kernelével. A bluetooth hangot mini PC -n nem próbáltam, de más eszközön igen és nekem a késés zavaró volt. Bár van olyan lejátszó, amelyiknél ezt lehet korrigálni. Én azt mondom, hogy az usb hangkártya a legolcsóbb és a legbiztosabb.
    Ami az MK902 -t illeti, ez egy elég új cucc, sztem még "odaát" sincs vele tapasztalat. De érdekes darab, még akár sikeres (népszerű) is lehet. Bár hiányzik az IR, de én az MK802IV -ben (szintén Rikomagic) láttam IR lehetőségre utaló dolgokat és olvastam is olyat, hogy valaki összehozta egy usb -s IR -rel. Ami az érdekes ebben a cuccban, hogy a Riko ígéri ebből is a Linux verziót. Ez viszont nem enged meg olyan egyedi megoldásokat, mint amik a többi dobozosban vannak (pl. KR42, TR42, CS908, stb).

Új hozzászólás Aktív témák