Új hozzászólás Aktív témák
-
gagarin70
tag
Valaki használ gamepad-et?
Van egy ilyenem, és próbálok rájönni, egyáltalán mi az a játék, amihez használható. (Ebben nem nagyon segit az, hogy soha életemben nem volt konzolom, ergo ilyen tipusú irányitóval sem volt dolgom).
Nem mondom, azt sem bánnám, ha az Angry Birds iszonyat bonyolúlt irányitása menne, de esetleg más is jól jönne. Feltettem az Asphalt nevű csodát, hát az mndent csinál, csak kormányozni nem lehet (merthogy nem tudom emulálni a tablet giroszkópját).
Ezen felül: hogy lehet megoldani, hogy - ha már végre csatlakozott - minden inditásnál automatikusan ott legyen és ne kelljen szarakodni újra, hogy működésre birjam?
Elsősorban 5-7-9 éves gyerekeknek kellene, hogy végre ne az én kütyüjeimet nyúlják le (laptop, tablet, telefon) , az egész sticket alapvetően ezért vettem... az air mouse-szal max. Angry Birds-öt lehet irányitani, ez a basz néha megy, néha nem.... kéne valami rendes megoldás.
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mobilinternet
- Gitáros topic
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Építő/felújító topik
- Jogász topic
- Nintendo Switch
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Sigma C 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM újszerű
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest