Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz vini01 #749 üzenetére

Ne viccelj, azt bármelyik 3188 -as a kisujjából kirázza. A CC401BT -n volt, hogy egész éjjel ment a flash. Meg se kottyant neki. Ez a vas megegyezik az MK908 képességeivel (a rádiómodulok is azonosak). Nem kritizáltam a "garancia -fóbiádat", teljesen elfogadom az álláspontodat. Több pénz, kevesebb kockázat. Ez sztem kerek.
    Most 29 -körül tartasz. Az AV -ra nem tudok árban azonos, 3188 -as alternatívát. Ami az egyebeket illeti, az összehozható ilyesmi árfekvésben úgy, hogy a stick itthonról, a kiegészítők pedig rendelősben. Pl. lehet egy Measy dokkoló, +lan adapter +vmi táv. Ez egyébként egy érdekes dolog. Ha jól tudom, a dobozosakat nem lehet teljesen leállítani. A CC401BT viszont kikapcsolható és a TV -vel együtt éled. Ha pedig már fut a rendszer, akkor a 2,4Ghz -es távok is mennek. Egyébként a CC -s stick -ben találtam IR -távvezérléshez szükséges összetevőket és olvastam cikket arról, hogy vki rádugott vmi usb -s IR -cuccot, oszt ment.
    Még egy gondolat. A CC sticket körömmel símán szétpattintottam. Szerintem ha körülnézel a neten, még ingyen is találhatsz rossz, usb -s routert. Kibelezed és a házba belerakod a szétpattintott sticket. Biztos találsz olyan "elektronszelidítőt", aki megcsinálja azt a pár forrasztást a külső antennához, meg az usb kivezetéshez. A lan adapternek meg nem túl nagy feladat lukat fúrni (nem kell passzoljon, lehet mélyebben is, a kábelnek mind1). A többi kábelnél meg sztem nincs jelentősége, hogy a dobozon lévő csatiba dugod, vagy egy pár centit kilógó kábelhez csatlakoztatod.
    A Minixről nincs tapasztalatom. Nekem nem éri meg, ezért nem foglalkoztam vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés