- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #666 üzenetére
Nem jutottam előrébb, mert közben csipkerózsikát játszik a tesztalany. Az ugrálással addig jutottam, hogy az biztos, hogy nem szabad egyedi (jpg, stb) háttérképet használni. Sőt, talán másik launcher -t sem és a floating dolgokat sem szereti. A tálca van-nincs -reakciót nem tudom (ez ugye befolyásolja a felbontást). A log szerint a rendszer beállítja a megjelenítést, a Webkey pedig átírja és ez váltakozik. Egy-egy ilyen váltásnál van ugrás. Ami a kattintási pozíciót illeti, nézd meg, hogy a mini PC -n hogyan jelenik meg egy teló képe! Telóról azért tudsz irányítani, mert a teló forgatható. De ha a miniPC -ről szeretnél irányítani és beforgatod a képet úgy, hogy ne legyen torz, akkor az érintési koordináták 90 fokkal elfordulnak. Szerintem ugyanez a probléma a PC -nél is, mivel az sem forgatható. A legutolsó ötletem az volt, hogy Firefoxban about:config -nál úgy láttam, hogy lehet variálni a kép x, y koordinátáival. De közben történt a baleset.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest