Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Helló,
Megnéztem a 220Voltos lejátszót, ez ránézésre tényleg ugyanaz.
Ha emelett döntessz,majd a bluetooth-ra azért kérdezzél rá,mert még kinti oldalakon se láttam CS918-at ,amiben van BT , a T-R42 volt ez első bt verziós,amit kapni is lehetett.
A távirányító viszont nálam nem légegeres,én az infrásat választottam az enyémhez,nekem kicsit fura az a légegér,pedig próbáltam párat,de nem jött be.Nálam itthon nasról megy minden,de azért kerítettem egy külső hdd-t,gond nélkül felismeri,megy róla minden.
(2.5" toshiba, legolcsóbb revoltec házban,1db mini usb-vel összekötve,külső táp nélkül)A filmlejátszással semmi gondom,visz ez mindent amit próbáltam rajta,filmeket én 720p-ben szoktam tárolni,
nem volt gond velük,de szépen viszi a telefon által felvett 1080p-s videókat is,meg a videókamera 36Mbps-os 1080p-s felvételeit is.Nekem se megy már a nagy pc , a csend megfizethetetlen,na meg az sem mindegy ,hogy 120W a fogyasztás amikor csak netezek,vagy éppen csak 5W.
Tényleg,meg is mérem majd a fogyasztását,majd a nap folyamán még beszámolok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest