Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Lifeforce #2592 üzenetére

Köszi az infót! Te egyébként szoktad figyelni a topikot? Mert úgy gondolom, hogy az ilyen infók nagyon kincsesek, sokat segíthetnek.
    Ezt a kevésbé tájékozottaknak írom:
    A freaktabon van egy Geekbuyingos kontakt, Eric nick -kel. Ennek a kommunikációnak köszönhető pl. az, hogy a felhasználók és fejlesztők panaszai miatt a GB felhívta a gyártók figyelmét a specifikáció pontosítására és a pontos processzortípus közlésére. Egy kétoldalú fórum - kereskedő kapcsolat mindkét oldal számára előnyös. Nem értem, hogy a hazai kereskedők miért nem látják ennek a fontosságát.
    Ha lesz AML802 -es kütyü, akkor majd biztos lesz saját topikja, de addig remélem, elfér itt néhány infó. Amit eddig én kihámoztam:
    A 802 -esből 3 verzió van. S, D, DD. Nem tudom a pontos technikai részleteket, de az egyik különbség pl. a DTS hang átvitelében van. Alaplap szempontjából a Tronsmart -féle a jó, a másik két, jelenleg elővételben rendelhető típus alaplapja egyforma és nem a DTS -t tudó verzió. A Tronsmart is változtatott az első tesztpéldányokhoz képest, pozitív irányban. Azt már írtam korábban, hogy jelenleg ez is 2 kiszerelésben létezik. Szerintem a 16GB -os verzió a nyerő, az AP6330 miatt. Ezt csak azért írtam, mert ha én kereskedő lennék, akkor most erre a típusra koncentrálnék. Bár a Tronsmart hozzáállása nem hasonlítható pl. a Minixéhez, de jelenleg ez a legígéretesebb vas.

Új hozzászólás Aktív témák