- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #2592 üzenetére
Köszi az infót! Te egyébként szoktad figyelni a topikot? Mert úgy gondolom, hogy az ilyen infók nagyon kincsesek, sokat segíthetnek.
Ezt a kevésbé tájékozottaknak írom:
A freaktabon van egy Geekbuyingos kontakt, Eric nick -kel. Ennek a kommunikációnak köszönhető pl. az, hogy a felhasználók és fejlesztők panaszai miatt a GB felhívta a gyártók figyelmét a specifikáció pontosítására és a pontos processzortípus közlésére. Egy kétoldalú fórum - kereskedő kapcsolat mindkét oldal számára előnyös. Nem értem, hogy a hazai kereskedők miért nem látják ennek a fontosságát.
Ha lesz AML802 -es kütyü, akkor majd biztos lesz saját topikja, de addig remélem, elfér itt néhány infó. Amit eddig én kihámoztam:
A 802 -esből 3 verzió van. S, D, DD. Nem tudom a pontos technikai részleteket, de az egyik különbség pl. a DTS hang átvitelében van. Alaplap szempontjából a Tronsmart -féle a jó, a másik két, jelenleg elővételben rendelhető típus alaplapja egyforma és nem a DTS -t tudó verzió. A Tronsmart is változtatott az első tesztpéldányokhoz képest, pozitív irányban. Azt már írtam korábban, hogy jelenleg ez is 2 kiszerelésben létezik. Szerintem a 16GB -os verzió a nyerő, az AP6330 miatt. Ezt csak azért írtam, mert ha én kereskedő lennék, akkor most erre a típusra koncentrálnék. Bár a Tronsmart hozzáállása nem hasonlítható pl. a Minixéhez, de jelenleg ez a legígéretesebb vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest