- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Vannak olyan boxok, amiken van VGA kimenet, de mivel ezek nem elterjedtek így nem számíthatsz custom firmware-re, szóval ha vannak hibái, azzal együtt kell elfogadnod a boxot. (Focalprice-on botlottam bele pár ilyen boxba.)
Mk908-at gyári rommal kötöttem már rá HDMI-DVI átalakítóval (tudom, a tiéd vga) egy Dell monitorra, aminek 1280×1024 volt a maximális s optimális felbontása. Ekkor a választható felbontások megváltoztak a beállítások menüben, s csak a monitor által támogatott felbontások látszódtak, közte volt az 1280×1024 is, de a képarány megmaradt 16:9, s mivel ez egy 4:3-as monitor, így a képet "összenyomva" jelenítette meg. Elég lehangoló látvány.
Szal nem lehetetlen, hogy egy VGA kimenettel is rendelkező boxon lévő android ugyanúgy viselkedik, mint az mk908 gyári romja. A VGA monitor önmagában még nem akadály, de ha 4:3-as a monitor, akkor én úgy gondolom a torz képet nem lehet megszokni.Szerk.: Még annyi, hogy a mele rak előszeretettel vga kimenetet a dobozaiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Távcső topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest