Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
DeSanto #2280 üzenetére
Ez használt vagy új?
Ill. én őszintén szólva beazonosítani sem tudom (persze hozzáértőbbeknek lehet, hogy menni fog), márpedig olyan típust nem szabad venni, amelyiknek nincs közösségi támogatása. Nekem tegnap custom ROM-ra volt szükségem, és - attól eltekintve, hogy bénáztam az usb-portokkal - gyakorlatilag percek alatt kész voltam és most egy 1080p-s ROM-ot próbálgatok, ami ha nem tetszik, akkor pillanatok alatt lecserélem - na ez az, amire egy közösségi támogatással nem rendelkező eszköznél nem lett volna lehetőségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest