Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A NAS és a router egy közös helységben van, ami elég alaposan körbe van vasalva. Az én "lakosztályom" onnan kb. 80m -re, egy másik épületben van és nincs közvetlen rálátás. Nem akartam még egy kábelt végighúzni, meg utólag egy kicsit nehéz is lett volna. Nem tudom, hogy milyen bonyolulatra gondolsz. Bedugtam az egyiket, a másikat és ennyi, dróton dzsaval a net. 10/100 -as és úgy tűnik, hogy nem ez a szűk keresztmetszet, mert ha átviszem a kütyüt és közvetlenül csatlakoztatom a közös helységben lévő, gigás hálóra, akkor sem tudok gyorsabban másolni. Ja, nekem közben van két elosztó és a teljes áram is ezen jön. Van egy 2KW -os olajradiátor is és nem veszek észre semmilyen sebesség változást, amikor kapcsol a termosztát.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 65W töltő eladó
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő