- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
smithsys #1767 üzenetére
Kicsit én is tanácstalan vagyok az ügyben. Addig jutottam, hogy a frekvenciatáblázatot egyes kütyükön nem a kernel, hanem a rom tartalmazza. Ezért csak kernelcserével nem oldódik meg a probléma. Összepasszoló kernel - rom páros kell hozzá. Vagy olyan kernel, amiben ez meg van határozva és olyan rom, ami ezt nem bírálja felül. Én e szerint jártam el. Annál összepasszolóbbat nem tudok, mint hogy a rom flashtool -jában lévő, default kernelt flashelem. Szóval jelenleg ez nekem X -akta. Vígasztal, hogy nem egyedül vagyok ezzel, többen írták ezt a problémát. Csak még nem olvastam rá értékelhető magyarázatot, vagy megoldást. De azt hiszem, felhívom a CC -s kontaktom és megpróbálok vmi infót szerezni.
Bendo:
Én is így gondoltam, de amikor vki olyan problémát emleget a Neomode romok topikjaiban, ami kicsit is flashelési hibára utal, arra azonnal azt szokták kérdezni, hogy leírás szerint flashelt -e, törölt -e az elején IDB -t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Konfig I5-11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest