- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradelma
csendes tag
válasz
#79335424 #1109 üzenetére
A legtöbb Ubuntus/Picuntus program, ami kell, az nekik is megvan, és ha kértem csomagot(programot) 3-4 nap alatt elkészült, és tudott magyarul, mint én
. Sűrűn frissítik a csomagokat, (ATI/nVidia driver Pl.) és bár nem "gyári" (az eredeti UHU-s csapat késziti -amik nagyon stabilak és megbízhatóak voltak), hasonlóan elégedett voltam az eddigi UBK-s csomagokkal. Ha valami hibát találtam, pár nap és "megjavult". A Firefoxot pl gyorsabban frissitik szinte mindig, mint az Ubuntu (a stabil verziókra!!!). A kernelben nem ilyen gyorsak, de éppen ezért kevesebb kernel-hibás akadásra-javításra van szükség. Egész jó kompromisszum -nekem- a frissítés/megbízhatóság mutatójuk.
Remélem a háttérben próbálgatják az ARM-os kerneles verziót, sok
-t kapnának érte
u.i: ...és a magyar viszonyokhoz alkalmazkodva jól gazdálkoddik az UHU a hw-erőforrásokkal, ami az xUbunturól nem mondható el. Van "gazdaságosabb" verziója is az ubuntunak, ott meg -ha jól láttam kb 2 éve- kevés program/frissítés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest