Új hozzászólás Aktív témák

• fradelma

csendes tag

válasz #79335424 #1109 üzenetére

A legtöbb Ubuntus/Picuntus program, ami kell, az nekik is megvan, és ha kértem csomagot(programot) 3-4 nap alatt elkészült, és tudott magyarul, mint én :). Sűrűn frissítik a csomagokat, (ATI/nVidia driver Pl.) és bár nem "gyári" (az eredeti UHU-s csapat késziti -amik nagyon stabilak és megbízhatóak voltak), hasonlóan elégedett voltam az eddigi UBK-s csomagokkal. Ha valami hibát találtam, pár nap és "megjavult". A Firefoxot pl gyorsabban frissitik szinte mindig, mint az Ubuntu (a stabil verziókra!!!). A kernelben nem ilyen gyorsak, de éppen ezért kevesebb kernel-hibás akadásra-javításra van szükség. Egész jó kompromisszum -nekem- a frissítés/megbízhatóság mutatójuk.

Remélem a háttérben próbálgatják az ARM-os kerneles verziót, sok :C -t kapnának érte :K

u.i: ...és a magyar viszonyokhoz alkalmazkodva jól gazdálkoddik az UHU a hw-erőforrásokkal, ami az xUbunturól nem mondható el. Van "gazdaságosabb" verziója is az ubuntunak, ott meg -ha jól láttam kb 2 éve- kevés program/frissítés volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés