Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sucre
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy eladtam egy mobiltelefont, hirdetésben jelezve, hogy hibás, törött a kijelző de be lehet kapcsolni, mert gépre rákötve látom mint és tudok ár másolni és leszedni dolgokat, illetve a fényképező részével készített képeimet azonnal felszinkronizálta a OneDrive-ra.
Megvették tőlem így is, teljesen korrekt áron adtam. Viszont 2 hét után jelentkezett a srác, hogy én valótlanul állítottam azt, hogy független a készülék, mivel ő kicserélte a kijelzőt, és olyan problémája volt, hogy Vodafone és Telekom kártyáját nem fogadta el, Telenorossal pedig nem tudta kipróbálni(amilyennel én is használtam). Én mondtam neki, hogy próbálja meg Telenorossal, ha azzal sikerül akkor én tévedtem, rosszul tudtam hogy független. Erre egyből válaszolt, hogy mégiscsak jó, elfogadja a kártyákat.
Most újabb egy hét után azzal jött hozzám, hogy nem igazán jó a térerő a telefonon, meg a közelségérzékelő, ezért vegyem vissza tőle, az új kijelzővel együtt, természetesen a kijelző értékével többért. Még ha vissza is tudnám venni, 50-50 hogy nála ment tönkre mikor kijelzőt rakott bele. Hogy lehetne igazságot tenni? Van bennem egy kicsi gyanú, hogy ő csak minél több pénzt akar ebből visszahozni magának, mivel próbálkozik különféle kifogásokkal.
Megköszönném ha valaki érdemben tudna tanácsot adni nekem.
Üdv, Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi