Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
aki csoportba akar tömörülni, az kérem privátban küldje meg az e-mail címét, ez kell a csoport megalapításához.
-
LLam
senior tag
az érintettek már kaptak privátot, de itt is leírom: csinálnék egy fészbúk csoportot és ott szépen leegyeztetnénk mindent. én kedden tudok a nyomozó barátommal beszélni.
átfutottam a hozzászólásokat. én a haverom miatt várok. ha megküldi a paypal a pénzt akkor is feljelentem. sőt vállalom, hogy a csoportos feljelentést is intézem (ha az ismerősöm nem dobja vissza
). ez üzletszerű csalás ami btk (azaz bűncselekmény) ebben biztos vagyok. -
LLam
senior tag
a kelod66-tal pórul járt tagok irjanak nekem privátban pls. csoportos feljelentést kezdeményezek, ma beszéltem a rendőrnyomozó barátommal, én bár messze vagyok, de írásban kezdeményezhetem a feljelentés rám eső részét.
-
LLam
senior tag
Az indokom, hogy mindig előreutalással fizetek. Igen, tudom, az rosz, káros, ejnyebejneye, etc. Mondjuk ennyire újonccal sosem üzleteltem, csak szorított az idő és nagyon akartam a kártyát, ja és a pozitív értékelés miatt gondoltam, hogy nem lehet baj, ezért is gusztálom cr89 kollégát..
-
LLam
senior tag
válasz
Flashcash
üzenetére
ami még jobb, hogy paypal-nél is megvannak az adatai (talán nem annyira profi h lopott személyivel dolgozzon), főleg a banki adatai.
holnap rácsörgök a nyomozó haveromra, hogy ezt hogyan is kell/lehet intézni. javaslom maradjunk publikban, csoportos privát még nincs PH!-n

-
LLam
senior tag
ez a mocsok engem is átvert. paypal előreutalás.
az a gond, hogy külföldön vagyok még egy darabig és addig feljelenteni sem tudom a köcsögöt
mondjuk én számlát adattam vele paypalen, majd kiderül arra vonatkozik-e a védelem..kicsit paranoid lettem, és ezt a cr89-et is meg kéne vizsgálni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). ez üzletszerű csalás ami btk (azaz bűncselekmény) ebben biztos vagyok.
az egyik hirdetésnél ez volt megadva 06 30 301 3184.
mondjuk én számlát adattam vele paypalen, majd kiderül arra vonatkozik-e a védelem..