Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
rodman73 #3774 üzenetére
"Ezekben tökre igazad van, de ha a javító leteszteli nálam és egy másik gépen miért nem müködik?"
Valószínűleg azért mert tönkrement a kártya. Vagy már hibás volt eleve. De sajnos mielőtt szervizbe vitted szétszedted te is és.
Idézlek:
"A javítás után arra jutottak hogy rosszul lett thermal padozva, azaz én csesztem el. Neten néztem hogy hová mekkora pad kell, mondom ok, benéztem."
Én nem azt mondom, hogy bármit is te rontottál el. Csak annyit, hogy nagyon nehéz bizonyítani, hogy ki is a hibás..Az egész történetben amit másképp kellett volna csinálni az az, hogy tesztelés után amint tapasztalod a hibát, írsz az eladónak és próbáljátok megoldani a dolgot és mindketten tartjátok magatokat a megbeszéltekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kés topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Blabok nyakrögzítő M méret
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest