Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigFish®

csendes tag

válasz T0mBd1gg3R #3621 üzenetére

Sziasztok!

Engem most Qrtak át igaz Anyagi kár nem ért... átvitt értelemben...de neve maradjon itt ill. az is hogyha valakivel hasonlót akarnak legyen résen és benya pénzt minimum előre kérje el amit akár a gép árából levonunk ha létrejön a biznisz pl..... ha díjmentesre dumáljuk a szállítást ... mint ÉN esetemben... :W

Hirdetett gépemre írt teljesen normálisan KrisztianS ... Nem friss reges de így nem jártam még soha...

Kérdezte el tudom -e vinni Monorra a gépet /13. kerben lakom/... Pont nem szoktam ilyet ekkora távra... de holnap adom el a kocsim, így pénz is jól jött volna de ez mondjuk a legkevesebb, és volt benne bőven benya úgy voltam vele mind1 hogy az új tulajnak 10 vagy 20L-el adom - Egye-fene elviszem neki pont rá is értem .. de ennyire nem a semmire ...

Odaérek címre 16:45-re így volt megbeszélve hívom várok foglalt hívom ismét ere kijönnek mit akarok mondom gépet hoztam vmi Krisztián kérésére ott nem lakik olyan de még csak srác sem idős házaspárok ....

Utána még hívtam mindig foglalt most is ... vagy 10-szer hívtam fél óra alatt, SMS itt is írtam neki azóta se semmi úgyhogy 2 órát basztam csak el a semmire egy Monori kirándulásra ... :W :W Száradna rá a bőr...

Új hozzászólás Aktív témák