- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #3395 üzenetére
Mire érted, hogy szégyen?
Pont ez az egyébként, hogy én is teljesen azt gondolnám, hogy korrekt, mert amikor utalni szándékozok xxxxx Ft-okat, akkor alap, hogy átfutom legalább az első oldalt az értékelési oldalán, hogy miket írtak róla mások és ő másokról.
Ez alapján meg se gondoltam volna, hogy ilyen hanyag üzletmenet tudhat kialakulni.
Simán eltelik úgy egy hét, hogy nem tudok semmiről sem, privátokra csak akkor válaszol utóbbiakban, amikor a hirdetés jelentéshez írok valamit, de olyankor érdekes egyből ír valamit perceken belül.
Egy hét után kellett megtudnom, hogy ki kellett utaznia állítása szerint külföldre és biztos én működök rosszul, de én foglalkozok annyira a vevővel, hogy ha nem tudom a megbeszélt napon feladni a csomagot, akkor elnézés kérések mellett tájékoztatom a helyzetről és írom a legközelebbi kilátást.
Mindezt magamtól teszem természetesen és nem úgy, hogy játszok a vevő türelmével, hogy ő kezdjen egyszercsak érdeklődni.Elhiszem, hogy személyesen korrektnek tartod, én sajnos nagyon kiesek földrajzilag attól, hogy személyesen tudjak üzletelgetni, szóval nekem marad esetek nagy részében a lutrizás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Poco F7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest