Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajesz.2010
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Köszi azóta jelentettem az oldalon. Azt írták, hogy írnak neki és hogy várjak 8 napot hátha jelentkezik. Ez már letelt, nem jelentkezett, javasolták, hogy jelentsem fel és kaptam két linket segítség gyanánt:
[link]
[link]A rendőrségi feljelentést már megtettem online itt: [link]
az "Űrlap megnyitása" gombra kell kattintani, kelleni fog hozzá egy Ügyfélkapu de nekem az már volt. Leírtam hogy mi történt, csatoltam pdf-ben az üzeneteket, a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatokat, Lamonso adatlapját, az oldalon tett jelentést.Ha esetleg van még más is akit átvátott az illető akkor szeretném bátorítani, hogy tegye meg a rendőrségi feljelentést (online is lehet, lásd fent). Egy nyomozó ismerőssel beszélgettem erről és szerinte is érdemes, szokott ilyen esetekkel foglalkozni, utána tudnak nézni a bankszámlára utalásnak de a paypal-os küldésnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő