- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fvp99
kezdő
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Engem Vajai Márk károsított meg. [link]
8 nappal ezelőtt vásároltam tőle 50 ezer forintért egy iPhone 11-et. [link].Beszélgettünk előtte Messengeren és itt is. Említette, hogy mivel kevés ideje lesz otthon nyugodtan nézzem át és ha probléma van vállal garanciát.
Találkoztunk, átvettem a telefont. Gondoltam majd 10 éves regisztrációval probléma nem lesz. O ment munkába, elvileg. Itthon derült ki, hogy a telefon tiltott. Próbáltam vele beszélni, de semmi pozitív reakció nem történt, 7 napja nem is reagál.
Többször is megkértem, hogy rendezzük el a dolgokat, amennyiben személyesen nem jó neki, utalja vissza a vételárat és Foxposttal visszakapja a telefont. Nem érdekli. Kijelentette, hogy így jártam. Nem gondoltam volna, hogy valaki képes erre egy közel 10 éves regisztrációval. 50 ezer Ft-ért pedig nem az vesz telefont, akinek van pénze. Csupán párom nagyon Apple fan.
Felvettem a kapcsolatot néhány rokonával, nem nehéz, nem sok Vajai nevű létezik. Mind sajnos ugyanazt reagálta. Az édesanyja konkrétan semmit. Apai ági rokonai pedig azt, hogy évek óta nem tartják a kapcsolatot vele és régen is csak akkor kereste őket, ha anyagi gondjai voltak.
Mi a további teendő? Feljelentés? A telefont le kell adni? Honnan tudom meg, hogy lopott vagy más miatt van tiltva? Igaz nem sokmindenre használható így, de a végén az lesz, hogy se pénz, se telefon. Mi ennek az egésznek a menete? Mennyi esély van rá, hogy visszakapjam a pénzem?
Nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest