Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Szia!
Sajnos olyat vásároltál az Interneten, amit nem éri meg használtan venni garancia, számla nélkül. Nyilván, ez nem mentesíti az eladót az átveréstől, de én mondjuk ilyen terméket nem is vásároltam volna ilyen módon - az én szempontomból logikusan, elvből.
Csak azért írok, hogy ne add fel a netes vásárlást, csak nem feltétlen kell így "kéz alól" venni olyan dolgot, aminél nagy az esély, hogy elromolhat, és nem garanciális már.
Kockáztattál az olcsóbb ár miatt, és sajnos megtörtént, ami megtörténhetett. Benne volt.
Xperia X8-as témában olvastam nem rég, hogy úgy vett valaki X8-at kicsit olcsóbban, hogy postán, majd kibontás után törött volt a kijelző, persze az eladó a postát hibáztatja. A mobil is olyan dolog, hogy millió rejtett hibája lehet, amit még személyesen véve, órák alatt sem lehet egyértelműen kiszűrni, hogy azt sem érdemes használtan venni - szerintem.
Amit érdemes így kéz alól venni például: minőségi notebook-ot (nem írok direkt márkákat), amire még van nemzetközi garancia. Ha elromolna, beviszed és javítják a világon bárhol. Ha lopott lenne, vásárlás előtt a szériál számára keresve azt is ki tudod szűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest