Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Szia!
Sajnos olyat vásároltál az Interneten, amit nem éri meg használtan venni garancia, számla nélkül. Nyilván, ez nem mentesíti az eladót az átveréstől, de én mondjuk ilyen terméket nem is vásároltam volna ilyen módon - az én szempontomból logikusan, elvből.
Csak azért írok, hogy ne add fel a netes vásárlást, csak nem feltétlen kell így "kéz alól" venni olyan dolgot, aminél nagy az esély, hogy elromolhat, és nem garanciális már.
Kockáztattál az olcsóbb ár miatt, és sajnos megtörtént, ami megtörténhetett. Benne volt.
Xperia X8-as témában olvastam nem rég, hogy úgy vett valaki X8-at kicsit olcsóbban, hogy postán, majd kibontás után törött volt a kijelző, persze az eladó a postát hibáztatja. A mobil is olyan dolog, hogy millió rejtett hibája lehet, amit még személyesen véve, órák alatt sem lehet egyértelműen kiszűrni, hogy azt sem érdemes használtan venni - szerintem.
Amit érdemes így kéz alól venni például: minőségi notebook-ot (nem írok direkt márkákat), amire még van nemzetközi garancia. Ha elromolna, beviszed és javítják a világon bárhol. Ha lopott lenne, vásárlás előtt a szériál számára keresve azt is ki tudod szűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő