Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNi91
tag
Sziasztok
Egy újabb csalóba botlottam! A neve Kuzma Ákos Róbert és Ranagol néven van a prohardveren. Vettem tőle egy Call of Duty World at War PC játékot, amit 3000Ft-ért szerettem volna megvenni. Megbeszéltük a dolgot, és elküldtem még aznap a pénzt a számlájára. Vissza is jelzett, hogy még aznap megkapta és postázza is. Sajnos itt követtem el a hibát, mert ki van írva, hogy ne utaljunk pénzt, de már vettem így innen és nem volt gond, nem gondoltam volna, hogy most lesz. Szóval azóta különböző kifogásokkal nem küldött semmit sem, egy héten kb. egyszer tud válaszolni mert sokat dolgozik stb., akkor is csak kifogásokat küld és ígérgeti, hogy ekkor és ekkor feladja, meg, hogy aznap reggel feladta és már egy hete megint nem hozott semmit a postás. Harmadik hete csak ígérget össze vissza de nincs eredménye. A telefont nem veszi fel, emailekre ritkán, ha egyáltalán válaszol, és akkor is csak újabb ígéreteket tesz. Meguntam, szeretnék végre tenni valamit.
Eleinte nem tűnt csalónak, rendesen válaszolt stb, csak azóta mióta megkapta a pénzt, csak újabb kifogásokkal nem küldi el a dvd-t.
Ha esetleg valaki üzletelni akarna vele, ne tegye!
Moderátor felszólítására sem küldött még semmit, egy hete állítólag elküldte de sehol semmi. Itteni privit megnézte, de nem válaszolt.
Azt szeretném kérdezni, ilyen esetben a rendőrségen lehet e feljelentést tenni? Ugyanis a szoftverrel való kereskedés illegális, tehát én mint vevő is törvényt sértettem nem?
Egy nevet és egy várost tudok. Ha elmegyek a helyi rendőrségre, ott tudnak kezdeni vele valamit, ha nem is itt lakik az illető?
Tudtok adni valami tanácsot, mit tegyek?
Előre is köszi!Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest