- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue8
csendes tag
Sziasztok! Ma kaptam levelet a Kalocsai kapitanysagról , ügyek összevonásáról Szendrővári Tiborunk ügyben. Kb.25-26 ember (sértett) van felsorolva benne pár milliós tételben. Vadhaj kolléga is kapott levelet. Nem értem másoknak miért zárták le a nyomozást...
Van akit 531.000 ft-tól szabadított meg ...nem semmi. Arra gondolok, akiknek lezárták (és a felsorolásban sem található a nevük..) azoknak nem küldték tovább az ügyüket összesítésre (lehet lustaságból
) és helyileg inkább lezárták a dolgot , mintha egy
biciklilopás lennePersze csak tipp..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest