Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
igazad van nem ide kellett volna írni...
ez a színtévesztős dolog csak egy felvetés volt, nem hivatkoztam rá.
De ha úgygondolod hogy egy minden szabályt bekéne tartani szóról szóra akkor hát ez van. Több 100 ezren kelnek át nap mint nap piros lámpákon, kíváncsi vagyok hány embert bűntetnek meg közülük.
Végül pedig nem azzal volt gond, hogy betartatta a szabály, hanem a stílusával és a modorával, "hogy mit képzelek én hogy Ő elötte merek átkelni a zebrán amikor az piros"
elmondta hogy csekk vagy feljelentés és még fel se eszméltem, hogy mi van már megírta a feljelentést, rádásul kontaklencsét hordok, és aznap eléggé szúrta a szemem, nemértem mért nem tudta felolvasni mégegyszer...
az a stílus, hogy ő az isten itt és hogy bármit megtehet mert Ő RENDŐR szerintem undorító.
ezekután vagy 80-al elhajtott a szemembe verve a köveket meg a port, ezekután te azt várod hogy még én adjak igazat és szégyeljem el magam?!
és ezekután azt hallom vissza a felettesétől, hogy teljesen normális volt velem??
na álljon meg a menet szerintem jogosan akarom kicsit megleckéztetni
mellesleg ez a rendőr ilyenekre megy, barátomat azért bűntette meg mert egy pad tetejére ült, szerinted ez normális? A helyett hogy a bűnőzőket üldözné meg keresné ezzel tölti el a munkáját...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest