Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrrick
tag
válasz
<Adamsky> #173 üzenetére
Na akkor elmondom mégegyszer, lassan, tagoltan, hogy a gyengébbek is megértsék:
Osztályozzunk mint az iskolában:
Creative:
kinézet: 2
SW: 2
kezelés: 3
PC-bel szinkronizálás: 1 (ezért adtam el végül)
Hang: 5
Átlag: 2,6
iPod:
kinézet: 5
SW: 5
kezelés: 4,5
PC-bel szinkronizálás: 4
Hang: 4
Átlag: 4,5
Tehát a mérleg az iPod felé billen az én értékrendemben. Megismétlem, hogy először azért nem iPod-ot vettem mert viszolyogtam az iPod sznobériától, de a Creative használata után immár jobban viszolygok a használhatatlanságától. Hát így lett iPod-om.
Neked pedig ebből annyi jött le, hogy az iPod hangja gyengébb, ezért vettem azt. Gratulálok a képességeidhez!
Sajnos az iPod-ról itt vitázni lehetetlen, mert nemcsak az iPod táborban vannak elvakult tagok, hanem az iPod ellenesek között is. Ebben a topikban pedig most ez utóbbiak dominálnak. Az elvakultság ellen pedig az észérvek nem használnak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest