- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Derrrick #188 üzenetére
''...akarod bebizonyítani, hogy hülye vagyok...''
Írtam én ilyet? Nem, hát akkor?
Egyszerűen csak arra voltam kíváncsi, hogy tényleg jól látom/értem-e, hogy neked a kinézet, és kezelhetőség fontosabb egy zenelejátszónál, mint a hangminőség.
Nálam ugyanis a fontossági sorrend a következő:
1. hangminőség
2. szolgáltatások
3. kezelhetőség
4. kinézet/forma
''... csak gyenge szellemi képességeket...''
...én viszont nem ilyen reakciót vártam volna egy harmincas éveiben járó embertől, mint amilyen te is vagy. -
fotel
aktív tag
válasz
Derrrick #188 üzenetére
Azt írtad, hgoy bármihez hozzá lehet szokni az AutoGain miatt, és a dobozhang is eltűnik 10 perc után. A két mondatod között ok-okozati összefüggés van, tehát az értelme az, hogy hozzá lehet szokni a dobozhanghoz (te hozzá tudsz szokni) és 10 perc után olyan, mintha nem is lenne.
A szövegértelmezés lehet, hogy jobban megy Adamsky-nak, mint neked a szabatos fogalmazás. De ha ezt akartad leírni, akkor szvsz Adamsky semmit sem ferdített el. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Derrrick #174 üzenetére
''...hogy a gyengébbek is megértsék...''
Ha jól emlékszem, nem adtam rá okot, hogy ilyen megalázó stílusban válaszolj, ugye? Akkor meg mire fel? Már az első nekem címzett hsz.-ed is kissé bicskanyitogató volt, de próbáltam visszafogni magam...
Asszem az ilyen emberekkel, mint amilyen te vagy nem érdemes vitázni.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz
Derrrick #174 üzenetére
hello Derrrick, itt Hans
szóval elfogadom a te értékrendedet, leírom, hogy én a Sony NW-HD5-re milyen potokat adnák.
kinézet: 4 (amúgy meg nem érdekel, nem kell hányom ha ránézek, csajoknak meg nem ezzel akarok villogni.)
SW: 4 (ha ezalatt a felmásoló programot érted)
kezelés: 4,5 (van külön hangerő állító gomb, unlike iPod. az clickwheel vagy hogy hívják nekem nem teccik, próbáltam. nem használható így ''vakon'' a pléjer.)
PC-vel szinkronizálás: ez számomra értelmezhetetlen, ne szinkrózzon nekem senki semmit, köszönöm rá tudom másolni amir akarok.
Hang: 5 és ez a legfontosabb nekem. -
fotel
aktív tag
válasz
Derrrick #174 üzenetére
Creative vinyóként működik nem? Minek hozzá bármilyen program?
Egyébként kreditrendszerről hallottál? Szeirntem az alapvető különbség itt van, van aki a hangot egy szinten említi a többivel.
A hangról pedig: RightMark-al még mérhető is az alsó frekvenciatartományban az iPodok erőtlensége és a magas tartományban is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Derrrick #169 üzenetére
Marhára nem vágom mi bajod van, úgyhogy légyszíves kicsit konkrétabban.
Asszem én -- jelentését tekintve -- nem változtattam semmit az általad leírtakon. Tény, hogy kihagytam egy-két dolgot, de ezt is csak a lényeg kiemelése miatt.
Én ebből [link] a hsz.-ből azt olvastam ki, hogy te az iPOD hangját ''négyes alá''-ra értékeled. Így van vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest