Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vepe
őstag
nincs valakinek egy halk 478-as hűtője?
-
vepe
őstag
elfogadható áron p4-es szintű komplett pc-t keresek 17" sík crt monitorral..akár holnapi átvétellel...
-
vepe
őstag
nincs valakinek eurója eladó?
-
vepe
őstag
4db debica navigator 4 évszakos gumi 2500ft/db áron eladó...kb 60-70%-os...egyiknek az oldalán van egy -nem mély -vékony vágás, de fogalmam sincs mitől.
195/65x15
-
vepe
őstag
válasz marcus.fenix #19767 üzenetére
milyen áron?
-
vepe
őstag
Keresek::
-478 p4 vagy amd 462-es alaplap+proci+hűtő
-2x512mb ram
-netezős vga
-80-120gb hdd
-300w csendes táp(esetleg házzal együtt)
-dvd-rw
-17" síkképernyős monitor -
vepe
őstag
JVC GR-D720 kamera 20e.-ért vihető
-
vepe
őstag
vegyetek tft-t...Acer
-
vepe
őstag
40-50k-ig keresek szép állapotú notebook-ot.
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
acer v193W 19" 16:10-es monitor pici esztétikai hibával eladó 16e-ért...
-
vepe
őstag
ez így nem igaz...több csatorna kifogástalan hd minőségben jön, amikor éppen abban sugároz az adott csatorna....digisport hd-ben tökéletes minőség...ugyanígy tökéletes a Nat-geo és a wild is..
Ami az adást illeti, utána kérdeztem, pár antennás ismerősnél, hogy nem kell-e ezeket a digitális adásokat esetleg erősíteni..a válasz: nem, mert a kábelen átjövő jelet alakítja át a dekóder, ha nincs megfelelő jelerősség adás sincs, illetve ha van adás akkor az biztos, hogy digitális,egyes csatornákon hd..és ez igaz, mert többször tapasztaltam már, hogy elment pár másodperce egy-két adás kiírva a készüléken, hogy gyenge jel...
-
vepe
őstag
ez így igaz ahogy írod...az is igaz, hogy az infó 1080i-t ír ki, de a digisport hd adáshoz képest ég és föld...elméletileg a hd adás minőségének mindegyik csatornán azonosnak kellene lennie...a valóságban sajnos ez nem így van, hiába írja ki a készülék, hogy hd minőségű a sugárzás..majd figyeld meg, amikor az m1,m2,stb logonál ki lesz írva, hogy m1hd, akkor lesz igazi hd az adás....
-
vepe
őstag
Hd minőségű webkamerát keresek..akinek esetleg van eladó priviben keressen...
-
vepe
őstag
komplett asztali pc-t keresek 17" crt monitorral..max 20k-ig....ajánlatok priviben jöhetnek...
-
vepe
őstag
válasz bnorci71 #19076 üzenetére
kifogástalan a cucc...lehet váltani 2.1 és 5.1 között...szép kék led világítása van...váltható a bemeneti jel....nem melegszik....és ami a lényeg...a tv optikai kimenete van rákötve, a tv-re pedig a ps3 és dvd hdmi-n keresztül...a hang ugyanúgy kimegy mind a tv-ről, mind a dvd-ps3-ról...1 nap alatt leküldték futárral....
-
vepe
őstag
-
vepe
őstag
válasz bnorci71 #19072 üzenetére
mindenképpen írok milyen a szerkezet...azt nem tudom, hogyha tv-re kötöm azon keresztül is átmegy-e a dvd és a ps3 hangja (dvd és ps3 is hdmi-vel van rákötve)..ha igen akkor szerintem jó megoldás lesz...a mediaplayer nem olcsó, de az mivel lenne jobb?
Más:
minidv kamerát ha rákötöm pc-re, mivel tudom a videót lementeni?..kell ehhez valami szoftver?
-
vepe
őstag
válasz Blackmate #19052 üzenetére
..igen hasonlóra..csak nekem olyan kellene ahol az optikai a bemenet és rca a kimenet...a gondom, hogy adott egy samsung lcd tv, amin csak optikai hangkimenet van...erre a tv-re szeretném rákötni a genius házimozit, amin sajnos nincs optikai bemenet csak rca, tehát valami megoldás kellene, pl egy konvertáló...
-
vepe
őstag
ilyen konvertert nem tudjátok honnan lehetne beszerezni?
-
vepe
őstag
Genius 5050 házimozi-t (garis 1 hónapos sincs) cserélnék dvd-lejátszó nélküli házimozi-rendszerre....
-
vepe
őstag
Acer V193W 19" tft monitor 18e-ért vihető pixelhiba mentes...
(pici szépséghibája,-ami üzem alatt nem látható-, hogy a jobb alsó sarkában van egy hajszálvékony karcolás).kérésre tudok fotót küldeni...
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
E8500 core2 procit cserélnék 4magos procira...ha valakinek van ajánlata...privi....
-
vepe
őstag
válasz PLaci58 #18980 üzenetére
Jól mondod, akkor volt íze mindennek,-zöldség,gyümölcs,stb-..de hát kellett nekünk unio, aztán megetetik velünk a sok szemetet...lehet szabadság, meg útlevél néklüli utazás, csak legyen az embereknek miből utazni...de a legfájóbb akkor is, hogy szinte eltűntek a valódi termékek...
-
vepe
őstag
nyomtatókhoz ért valaki a topikból?
-
vepe
őstag
Nem tud ilyen kütyüt valaki szerezni?
-
vepe
őstag
A héten majd írok-az általam tapasztaltak alapján- a P2270HD monitorról, illetve a ps3-as move szettről...(már akit érdekel)...
-
vepe
őstag
ps3 kiegészítőket keresek, illetve jó áron érdekelne pár játék is...
-
vepe
őstag
ps2-es gépet cserélnék xbox360 vagy ps3-as gépre..(elsősorban olyan érdekelne, amihez vannak játékok és az írott dvd-t is viszi)
-
vepe
őstag
Itt valóban nem hozza a 2gb-os modulokat: [link], csak 1gb-os ramokat tüntet fel, viszont most olyat csinál a gép, hogy windows kikapcsolásnál nem kapcsolja ki a gépet, csak második próbálkozás után...ez mitől lehet?
Közben egy kis üzlet is:
Eladó a lecserélt konfigom, ami természetesen hibátlan:
-Gigabyte P35-DS3R alaplap (dobozában, még garancia is van rajta)
-Intel core2duo e6320 -alapon 2,8ghz ment gond nélkül-+artic hűtő
-Corsair XMS2 2x1Gb/800mhz memória -alapon 1000mhz-en ment-
-Acer V193w 16:10 19" TFT -pixelhiba mentes-[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
létezik olyan, hogy 1066mhz-es ramot 800-asnak lát egy rendszer?
-
vepe
őstag
szerintetek egy p35-ös lapba q6600 vagy e8500 procit érdemesebb venni...?
-
vepe
őstag
keresek:
-Ps2-t
-mp4 lejátszótEladó lesz:
-Gigabyte 775-ös p35 lap
-E6320 core2 proci+cooler (alapon 2,8ghz)
-2x1gb corsair xms2 800mhz-es memória (alapon 1000mhz) -
vepe
őstag
szerintetek nagy különbség van képminőségben a 2ms és az 5ms között?
-
vepe
őstag
Keresem az alábbi kütyüket:
-2.1-es hangfal
-22-24" hd TFT
-kézi kamera
-webkamera
-min.400w minőségi táp
-ps2 -
vepe
őstag
válasz SpongyaBob #18737 üzenetére
A helyzet az, hogy bátyám gépét építeném át..(mindegy, hogy intel vagy amd), mivel neked nincs lapod, így megpróbálok neki szerezni egy komplett konfigot...
-
vepe
őstag
Keresek:
-Intel e8400, e8500 procit
-2x1gb vagy 2x2gb ddr2 800/1066 ramot -
vepe
őstag
keresek:
-Intel 775-ös lap
-core2 proci
-2x1gb ram
-400w.os táp[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Holnapi kezdéssel keresek 2-3 fő dolgozót...érdeklődni priviben..(miskolci munka)...
-
vepe
őstag
Egyébként "detroitrw" kolléga is egy normális, megbízható ph-s tag, én személyesen ismerem...Korrekt, megbízható embert ismertem meg a személyében, úgy, hogy béküljetek ki, fogjatok virtuálisan kezet... , mert őszinte leszek, butaság ez a vita"igazából ő sem gondolta, hogy megkapja annyiért, max.bizakodott ...
a ph-s tagoknak meg adjatok pár % kedvezményt.. , na jó ez csak vicc volt....
-
vepe
őstag
A vitátokba nem szeretnék részleteibe belefolyni, viszont amit én tapasztaltam:
-jók az árak (nekem is volt pár száz forintos eltérés legutolsó vásárláskor-neten 4.000ft volt feltüntetve, boltban már 600ft-al drágább volt a termék, még sem csináltam belőle problémát igaz több tízezerért vásároltam, jelen esetben mondjuk picit nagyobb az eltérés.. )
-Az egyik eladó (vagy főnök?szakállas úr) részemről nagyon szimpatikus és segítőkész, viszont a másik két eladó elégé lekezelő-mosolyt nem látni az arcukon-, ez viszont részemről nem szimpi, picit barátságosabbnak kellene lenni, ez személyes vélemény
összegezve nem pártolom a boltot, de miskolcon eléggé piacképesek az árak-az eladók vagy kollégák arcára meg varázsolj egy kis kedvességet...
-
vepe
őstag
eladó:
-Sapphire X1950pro 512mb/ddr3 pci-e /gyári hűtővel 8,5k, artic halk hűtővel 10k
-Arctic Cooling Alpine 7 GT 775-ös halk hűtő 1,5kcsere:
-Acer V193w 19" 16:10 tft-t cserélnék 22"-os tft-re
-
vepe
őstag
Keresek:
-v.nélküli gamepad
-jó minőségű webkamera -
vepe
őstag
válasz SpongyaBob #18349 üzenetére
köszi...
-
vepe
őstag
válasz SpongyaBob #18347 üzenetére
tedd ezt is el a személyes találkozóig... ...kell egy kártya az asztali gépbe is...
-
vepe
őstag
válasz SpongyaBob #18323 üzenetére
Ment pü....tedd félre, ahogy megbeszéltük elviszem a notid...
-
vepe
őstag
Sapphire X1950pro 512mb/ddr3 vga-t cserélnék erősebb pci-e vga-ra -végső esetben kp-ért vennék-(amihez elég egy fsp 400w-os táp)...
-
vepe
őstag
okostelóra milyen vírusírtót érdemes felrakni?, ami nem lassítja, de hatékony is...
-
vepe
őstag
1Gb+512mb m.sd memkártyát cserélnék min 4gb-os kártyára némi ráfizetéssel...
-
vepe
őstag
Csere-Bere:
-E6320 procit cserélnék erősebb két vagy négymagosra...
-Sapphire X1950pro 512mb/ddr3 Vga-t /AC Accelero X2 hűtéssel/, erősebb halk hűtéssel szerelt vga-ra (pl.3870)
-Acer V193W 19" Wide monitort 22"-os tft-reKeresek:
-PDA telefont (csak olyan érdekel, amiben van gps)
-
vepe
őstag
független mobilt keresek LG L600V beszámítással...
-
vepe
őstag
Továbbra is kiadó lakást keresek 6-7 fő dolgozó részére...ha valaki tudna valami megoldást
(családiház, panel is jó)...privi...sos kell, mert hétfőn az utcán alszanak...[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
kb egy hét múlva eladó lesz egy hibátlan Acer V193W 19" Wide monitort dobozában.
-
vepe
őstag
kiadó lakást keresek szerdától 6-8fő dolgozó részére....ha valaki tud valami megoldást privi...
-
vepe
őstag
Sony Ericsson V630i (szép állapotú) mobilt Sony Ericsson c510 telefonra cserélném értékegyeztetéssel...
-
vepe
őstag
google képkereső mindenkinél változott????
A gépemen a megszokottól picit másképpen adja be vagy 2 napja a keresést...
-
vepe
őstag
Nikon Digigéphez kellene nekem pár kiegészítő:
és ez lenne a leglényegesebb:
Továbbra is eladó:
-Fuji A800 8,3Mp (512mb memkártya, usb-kábel)
-4db Eneloop AA-s Akku+gyári töltője
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest