Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vepe
őstag
Eladó:
Asus X56VR típusú notebook, gyári dobozában, papírjaival.
(Garancia 2012.1.20.-ig)-Core2 T5800(T7250)/800mhz/2,00ghz/2Mb L2
-3gb ddr2 (800mhz-dual channel)
-320gb hdd (sata-II)
-ATI HD3470 vga 256/512Mb hypermemory
-15,4" wxga pixelhiba-mentes kijelző
-ujjlenyomatolvasó
-kártyaolvasó
-1,3 mp forgatható webcam
-wifi
-HDMI, E-sata + (sok egyéb csati)
-numerikus hu billentyűzet, multimédiás funkcióval
-stb,stbAjánlatokat privibe várom.Esetleg, ha van egy normális csereajánlatod, az is érdekelhet.
-
vepe
őstag
skacok egy wi-fi-nél az atheros ugyanaz mint az intel?, vagy ez két különböző típusú wi-fi, más más chippet jelent?..
és még egy dolog..adott egy vga, mobile hd3470 aminek a saját memje 256mb..létezik olyan, hogy ugyanannyi rendszer-memóriánál az egyik 1gb-ig kezeli a hypermemory részt, a másik meg csak 512mb-ig?..pl lehet olyan, hogy ugyan mindkettő hd3470, de a chipje pl más?
-
vepe
őstag
válasz Bull Boss #14464 üzenetére
az elején kérdezte, ugyan mehet-e a proci gépében,...
gondolom részéről az volt a kérdés lényege, hogy milyen alaplap van a notiban-és az kezeli-e a prockót-, mivel az everest nem írt ki neki semmit....amit linkeltem, ott fel van tüntetve a chipkészlet...[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
régebben hirdetett valaki projektor lápát (tv-be)..nem tudjátok ki hirdetett ilyet?
-
vepe
őstag
Ha valaki cserélné a vas-felnijét alufelnire:
20db használt alufelni-csavar eladó a bolti ár feléért. 10.9 van ráírva.
-Gyárilag anno úgy adták a gumisnál, hogy kerekenként 4db egyforma hosszú, egy db pedig kb.fél centivel rövidebb.-
-
vepe
őstag
sziasztok!
Win Xp-nél ha belépek a sajátgép-majd vinyóra katt ezt írja ki:
"rendszerösszetevők telepítéséhez és konfigurálásához menjen a vezérlőpultba", de a vinyót nem nyitja meg, mit lehet kell csinálni?
-
vepe
őstag
Jani!
A NIS egy flash.exe nevű valamit karantéba tett egy progi telepítés után...teljes ellenőrzésnél nem talált semmi vírust, és tegnap elkezdte ezt a vinyót nem tudom megnyitni jelenséget...a trojan remover most helyrehozta, de még mindíg nem tiszta, hogy a NIS-től hogyan jött ez a vírus a gépre.vagy ezt nem vírus csinálta?
-
vepe
őstag
válasz Bull Boss #14543 üzenetére
Nem tudom mi ez, de a vinyó 3 partícióra van osztva..c ugye a rendszer d-e pedig tárolásra...most leformáztam az e-meghajtót, minden letörlődött, de két mappa ott van (totalban látni, egyébként nem):
-recycler
-system volume InformationEzeket törölni sem lehet...ezeknek ott kell lenniük vagy nem lenne szabad?
old gray:
beenged az oldalakra, most visszaállítottam egy ghost mentéssel a gépet....
-
vepe
őstag
semmilyen usb-s cucc nem lett rádugva a gépre...ezt a flash.exe-t tette karanténba a Nis miután a powerarchiver progit felakartam tenni, ezután csinálta ezeket a furcsa jelenségeket...azzal kezdte, hogy eltűntek az asztal elemei, ikonosk, stb..utána nem lehetett belépni a vinyóba....
-
vepe
őstag
sos-be érdekel valakit egy asus garis notebook? (gar 2012.01.20.-ig van)
-
vepe
őstag
nyomtatót milyet érdemes venni? (max 10-12e-ig)...multis lenne a legjobb, amit nem költséges üzemeltetni....
Eladó:
Logitech 2.1-es hangfalszett (természetesen hibátlanul működik...
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
látom felkeltettem a nyomtatós témát... ....nehéz dönteni, de lényeges lenne az olcsó patron, mert lenne használva elég sokat, na meg a megbízhatóság...nem érdemesebb már egy lézernyomtatóba beruházni?
-
vepe
őstag
válasz elistvan #14784 üzenetére
Ezt rosszul mondod, mert nem attól függ, kinek mire van igénye, hanem kinek mire van tehetsége és kerete.
Nekem is lenne igényem, csak keret nincs rá.Sajnos autóban, számtechben, és minden másban kategóriák vannak...olcsóbb, drágább, stb,stb...hidd el az, hogy a fiat és a porsche is gurul, attól még égés a föld a kettő...és ez mindenben így van...
-
vepe
őstag
hűtőgéphez értő úriember esetleg nincs itt a topicban?..kellene egy kis segítség....
-
vepe
őstag
keresek egy olyan úriembert, aki hivatalos szakvéleményt tudna adni (nem kell igazságügyi szakértőnek lenni )...ha valakinek van ilyen számteches ismerőse priviben keressen
-
vepe
őstag
Kellemes húsvéti ünnepeket minden fórumtársnak...
Más:
Olyan ember kellene nekem, aki egy panelon tudna pár dolgot forrasztani, illetve kicserélni egy triac-ot...esetleg aki kitudná mérni, hogy valami okoz-e rajta zárlatot...
-
vepe
őstag
pár dolog amit keresek:
-digitális fényképező-t (nagy kijelzős előnyben)
-lézernyomtatót
-gps-t (vagy gps-es független mobilt)
-független Nokia E51 (vagy hasonló tudású) mobiltAjánlatok árral jöhetnek priviben
-
vepe
őstag
2db LG C3300 mobiltelefon alkatrésznek eladó
akit érdekel priviben keressen...
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
nincs valakinek elfekvőben egy XD- memkártyája?, egy fényképezőt szeretnék majd kipróbálni, tehát kölcsönbe is jó lenne, vagy akár meg is veszem ha eladó..
-
vepe
őstag
telefont keresek (függetlent) pl D900i, nokia 6300 (más hasonló kaliberű is szóba jöhet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest