Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#64647) Diokhan válasza Ivanh (#64645) üzenetére


Diokhan
addikt

A megjegyzésem nem arra utalt, hogy milyen sűrűn látlak a topicban, ha így értetted, olvasd át mégegyszer. Attól, hogy nem írok ide, tehát nem látsz, naponta olvasom a topicot, de csak akkor szólok hozzá, ha van mihez. Végig olvastam a hirdetést, de magamból indultam ki és én notit nem vennék postán anélkül, hogy meg ne nézzem és nem próbálom ki. Mondjuk a MacBook angliából jött, de azt több hetes Facetime video beszélgtetés előzte meg és egy nagyon jó barátomtól vettem, szóval nem volt rizikó. A memóriák miatt érdekelt volna a hirdetésed, csak mivel 1333-asok, így nekem nem jók, mert nekem 1066-os kell.

(#64646) Vangelis: Ez a link alapján akár 100 ezres nagyságredben is gondolkodhatsz ha azt nézed, hogy milyen ajánlott követelményei vannak annak az egyébként pedig rettenetes játéknak. Igazából szerintem úgy lenne érdemes nézelődni, hogy elmész az eladóhoz és ha van rá lehetőség, kipróbálod rajta a játékot, vagy viszed a gyerkőcöt és Ő kipróbálja. Ha megveszel egy notit kipróbálás nélkül és valamiért nem fut rajta, akkor volt egy felesleges köröd... :) De ez csak tanács.

[ Szerkesztve ]

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.