Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
king.mp
aktív tag
A bató házban a pc hosttal szemben volt a galiker számtech. bolt. Nem tudjátok, hogy megszünt, vagy csak költöztek ?
37k
-
77Gabesz
csendes tag
Sziasztok!
Hosszú évekig megbízhatóan szolgáló konfigomat eladom.
Eladás oka: Kihasználatlanság. SFF-re váltottam. Amire kell, arra elég az is.A házon itt-ott karcolások vannak, illetve koránál fogva valamiért rezonál. (nem hangosan-asztal alatt nem is hallható, de fejmagasságban igen)
Irányár 34 000 Ft.
Eddig ajánlottak már 7"-os tabletet, mountain bike-ot, P3-as gépet, karcos telefont ezért úgy döntöttem, hogy nincs csere sem beszámítás.
Gabesz
-
alufelni
tag
Sziasztok,eladó cserélhető dolgaim:
Samsung S5230 fekete T-mobilos (inkább alkatrésznek,hol tölt hol nem..) üzemképes,töltő nélkül.2000ft
Nokia 5140i független (a ház alja törött) jól működik,töltővel .2000ft
Motorola E1 független fehér (átlagos állapotba,angol nyelvvel,) töltőjével 5000ft
DVi monitorkábelCsere érdekelne monitorra.
-
Oly
őstag
Keresek olcsó fóliahegesztőt.
Privi pls
-
atyuska
tag
Sinus Live de ezt max háttérnek ajánlanám, a te komponenseid ettől sokkal jobbak.
zetecR, nem sajnos, magas tartományom széthullik, viszont muszáj vagyok használni, mert a kábelt a vastagsága miatt nemtudom az erősítőbe befűzni
-
wwenigma
Jómunkásember
Diginél nem dolgozik valakinek ismerőse?
-
atyuska
tag
Jó szetted van, én csak tapogatózom a témában, sokat olvastam én is mire beszereztem a kábeleket. Ahogy olvasgattam a magyar fórumokat, jókat írtak az Inakustik kábelekről, illetve a Gotham kábelekről. Én ebből szereztem be 2x4m-ert. Ha gondolod, egy estére kölcsönadom őket meghallgathatod. Illetve én tápkábelt is cseréltem, az is érezhető javulást hozott az erősítőnél. Milyen zenéket hallgatsz? Ja igen még valami, az okosok azt ajánlották, hogy a center is azonos kábelen legyen a frontokkal. És még valami, Kácsáéknál is érdemes szétnézni. Ha valaki tud minőségi banándugót, az érdekelne 8db.
-
zetecR
addikt
Ebbe az AM2-es lapba keresnék procit úgy, hogy kipróbálnám, ha megy benne, akkor megveszem, ha nem, akkor vissza...
-
alufelni
tag
válasz
Penndragon #36987 üzenetére
Azta ,ez de király....
-
Penndragon
tag
-
Trollolo
tag
Keresnék 64Gb-s Micro SD kártyát. Ajánlatokat privibe plz
-
Olasza
aktív tag
Eladó telenor one touch s (alcatel ultra 995). Januári, új alaplappal, töltővel, 4gb microSD. 30k Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest