- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Aktív témák
-
Vaze
őstag
Kosz fiuk:-))
-
Vaze
őstag
Panther ez edig oke de honan tok mircet szervalni???
sajna tok hulyevagyok ehez:(( -
dshk
aktív tag
-
Vaze
őstag
sziasztok!ellnezest hogy ideirok de ezmiat a kerdesmiat nemkivankoztam uj Topicot csinalni!
szoval nekem fogalmamsincs az ircelesrol de van egy cimem es ellszeretnek jutni oda de fogalmamsincs hogy hogyan jusak ell ere a cimre
irc.extra.hu:6667
ha valaki segitene megkoszonem:)) -
Vaze
őstag
:DD
-
andorpapa
őstag
Sebaj, gyorsan találtam egyet, ez a rendes Microsoft JVM, aki hasonló problémával kel és fekszik, annak itt a megnyugvást nyújtó link: [L]ftp://download.hirekmedia.hu/msjavx86.exe[/L]
-
Pötyi
őstag
Csak azota itélet született a Sun és a Microsoft perében, a Sun javára*, és pont akkor jött ki az XP, szoval kihagyták belőle, amig nincs megegyezés a licenszeléséről köztük...
*Ez egy szóvicc volt... -
andorpapa
őstag
Hát kb. másfél hónapja még a Microsofttól töltöttem le a JVM-t, ne vicceljetek, hogy azóta nincs ott! A végén még tényleg megkeresem!
-
Pötyi
őstag
Den jol mondja, valoban nincsen VM a windows xp-hez, csak az 1. service pack a megoldás...
-
andorpapa
őstag
Az a baja a testvéremnek, hogy újratettem a WinXP-t, de mivel abban nincs benne a Java Virtual Machine, így nem tud chatelni, márpedig a SP-t nem fogom letölteni, CD-n meg nincsen. Én meg lusta vagyok megkeresni a Microsoft azon oldalát, ahonnét le tudom tölteni a JVM-t. Szóval egy linkkel megdobhatnátok vodauser fejemet.
És Den: ne adj neki ilyen ötleteket, tudod milyen nehéz rendet tartani annál a gépnél, ahol a család többi tagjai (pl. Fipea) mulatja felesleges perceit? Még csak az kellene, hogy letöltögessen meg telepítsen! -
-
Pötyi
őstag
Tehát azt várod tőlünk, hogy magunktől találjuk ki, hogy winfos XP-d van, aminek nincs feltelepítve az elso service packja, amiben a java támogatás van...
Hiába, néma gyereknek az anyja veri ki...
:DD -
Fipea
csendes tag
huh Emberkék szinte kétségbeesetten írok most, remélem segítetek nékem...
az a helyzet hogy a rusnya windows-t újra pakkerolták a gépen én meg nem töltöttem le azonnal a java progik futtatásához szükséges dolgokat. jah és most itt ülök chat nélkül könyékig a sz*rban :O
ha lehetne, ebben segítsetek hogy újból tudjam a szaros kis chatjeimet futtatni...
második ''problémámat'' is végül is Andorpapinak köszönhetem.. mivel megtudtam szermányolni mircet, méghozzá saját igényeimnek megfelelően beállítva. ő meg letörölte a floppymról... azóta meg kiestem a mircből, már szinte nem tudok belőle semmit..pedig régebben minden kódot vágtam de mára már kihagy az agyam...
ha lehet ilyet kérni, segítsetek nekem megint ''okosnak'' lenni mircel kapcsolatosan..
most cuppantok Mindenkit!!
Fip
Aktív témák
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Jogász topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Mitsubishi R32CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Xbox Series S 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Pixel 6a
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest