Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Fipea
csendes tag
huh Emberkék szinte kétségbeesetten írok most, remélem segítetek nékem...
az a helyzet hogy a rusnya windows-t újra pakkerolták a gépen én meg nem töltöttem le azonnal a java progik futtatásához szükséges dolgokat. jah és most itt ülök chat nélkül könyékig a sz*rban :O
ha lehetne, ebben segítsetek hogy újból tudjam a szaros kis chatjeimet futtatni...
második ''problémámat'' is végül is Andorpapinak köszönhetem.. mivel megtudtam szermányolni mircet, méghozzá saját igényeimnek megfelelően beállítva. ő meg letörölte a floppymról... azóta meg kiestem a mircből, már szinte nem tudok belőle semmit..pedig régebben minden kódot vágtam de mára már kihagy az agyam...
ha lehet ilyet kérni, segítsetek nekem megint ''okosnak'' lenni mircel kapcsolatosan..
most cuppantok Mindenkit!!
Fip
Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest